2777
2789

اگر کسی رو کامل نمیشناسی واسطه ازدواج نشو چون اگه ادم بدی بود یک عمر فحش و نفرین میشنوی

زیادی با دوستات درد دودل نکن دوست امروزت ممکن دشمن ایندت باشه

فامیلت را شریک خودت نکن و با اشنا هم معامله نکن

اشنا رو با خودت همکار نکن سعی نکن جایی که خودت شاغلین اونو ببری

با همکاران صمیمی نشو ممکن زیر ابتو بزنه

تا چیزی قطعی نشده همه جا جار نزن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

👍👏🏼  و در مورد عکسی که گذاشتید کاش اون فنجون قهوه دمه دستم بود ، دورش رو پاک میکردم یا ف ...

مگه جز دیزاینش نیست اون اطرافش😅

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

عکس قهوه نتیه دوستان

استارتر و باز خواست نکنید  

خدای بزرگ و قشنگم کاش میتونستم بابت شکرانه اش دستاتو ببوسم.خدا جونم مراقب دو پرنسسم و باباشون باش،که دنیامن.خدایِ بزرگ تر از چیزی که فکرشو میکردم،مراقب هدیه ای که بهم دادی هم باش که اونم شده دنیام.
مگه جز دیزاینش نیست اون اطرافش😅

فکر نکنم. چون حجم قهوه ی اون فنجون از اون یکی بیشتره و کلاً تعادلش برقرار نیست.😅 بعدشم این چه دیزاینیه آخه ،که تمام صورت و چونه و سیبیل و لب و همه جات کثیف میشه واسه یه قولوپ قهوه😄😄😄😄😄 تازه  این دیزاینو مگه واسه دوره کیک نمیزنن؟😄

فکر نکنم. چون حجم قهوه ی اون فنجون از اون یکی بیشتره و کلاً تعادلش برقرار نیست.😅 بعدشم این چه دیزای ...

دقیقا

خیلی قشنگ ثابت کردی 😂👏

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
عکس قهوه نتیه دوستان استارتر و باز خواست نکنید    

چه خوب که اشاره کردید به این مسئله ی ژرف 🙂

اگر نه ما فکر میکردیم استارتر واسه چند خط تاپیک قهوه درست کرده با نعناع و شکلات تزیین کرده ، عکسشو آپلود کرده🥴🙄

عزیزی ☺🤗

💖💖