2777
2789
عنوان

مهمونی و ومهمون ناخونده

| مشاهده متن کامل بحث + 74 بازدید | 63 پست
ای وای سالی یبار اونم با اخم من همیشه اعتقاد دارم خونه بی مهمون برکت نداره ولی خب چه میشه کرد بعضی د ...

من زیاد مهمون نمیاد خونم 

ولی بخدا با همه وجودم ازشون پذیرایی میکنم

معتقدم کسی که رفت و آمد میکنم من براش ارزش دارم که اومده خونمون

البته نه اینکه سرزده بیاد

حتما غیر مستقیم بگو بعدم خیلی به خودت حرص نده اگه نتونستی شرایطو تغییر بدی بپذیر که تا وقتی اونجای ...

در واقع اونا اینجان من سرجامم،منظورم اینه من خونه خودمم اونا اومدن پایین ما،ولی می‌خوام بدم مستاجر برم فقط

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من زیاد مهمون نمیاد خونم  ولی بخدا با همه وجودم ازشون پذیرایی میکنم معتقدم کسی که رفت و آمد م ...

منم اینقدر مهمونی دادن دوست دارم بخدا ولی با برنامه سر حوصله نه اینجوری

جاری بزرگمه،وفتی مهمون داره شوهرش زنگ میزنه کمک بدین شوهرم منو ب زور میبره (چون می‌دونم کمک نمیخواد ...

چطور میتونن به مهمون تو خونشون اخم کنن

بخدا من شده با کسی قهر بودم وقتی از در خونم اومدن داخل انگار هیچ کدورتی نبوده

اصلا دلم نمیاد کسی که میاد خونم رو باهاش بد رفتاری کنم

چی بگم والا،بعضی وقتا که مهمونیم خودمونی هست مثل مادرم میبینی بچه هاشونو میفرستن سر همین دیگه مامانم ...

شمام وقتی اونا مهمون دارن بچه هات را بفرست، من بودم مستقیم میگفتم بهشون، من با مادرم تو یه ساختمون بودیم مادر شوهرم بی خبر میومد اگه من نبودم میرفت خونه مادرم یه بار بهش گفتم میای زنگ بزن دیگه خونه مامانم نرو مادر من کی خونه شما اومده که هی میری خونه ما شوهرمم بهش گفت دیگه نرفت با آدم پر رو باید مثل خودش بود 

چ اخلاق بدی...ما هم ی نمونشو داریم اعتقادی ب از قبل خبردادن ندارن خیلی هم ادعای فضل و شعور دارن...دلیل بی خبر اومدنشونم اینه ک نمیخایم توی زحمت بیفتین...خب بنده خدا خبر بده حداقل پتومونو از وسط جمع کنیم یا نون بگیریم نمیخایم ک واست برّه قربونی کنیم از قبل خبر نمیدی

بی شعور اقتصادی بودن بهتر از بی شعور اجتماعی بودنه...با شعور باش خب؟؟؟؟