2777
2789
عنوان

مهمونی و ومهمون ناخونده

| مشاهده متن کامل بحث + 74 بازدید | 63 پست

عزیزم اگه میتونین خونه جدا بگیرین مستقل بشین شاید اولش سخته ولی بعد اینقد زندگیت به دلت میچسبه اینایی که من میبینم بهشون بگه تاثبری نداره ازشون دور شو

💜💜سر کلاس استاد گفت: پشت یک مرد موفق یک زن بوده..یکی پرسید:پشت یک زن درمانده و بی پناه چه کسی بوده؟ ــــ استاد به بهانه ای کلاس را ترک کرد! اما همه جوابش را می دانستیم:  ««یک نامرد»» 🙃
کاملا موافقم وقتی صاحبخونه نپسنده مهمون سرزده رو

اره خب منطقی هم فکر کنیم وقتی ته قلب میزبان راضی نیست .‌ولی خب راستش شک کردم نکنه تحریف کرده باشم ولی یادمه چند سال قبل همچین چیزی شنیدم

توو تبلیغ پوشک بچه هه میگه دوسِت دارم مای بی بی. خب پدسگ تو که به این خوبی حرف میزنی بگو ع ن دارم..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره،فقط می‌دونم میگن منظورت ما هستیم دیگه نمیایم البته با خنده میگن منم با شرم میگم نه خونه خودتونه ...

اگه گفتن بگو نه بخدا منظورم شما نیستین 

کلا دوست دارم وقتی کسی میاد خونم همه چشم اوکی باشه که به مهمونام خوش بگذره 

کلا یجوری بگو ناراحت نشن ولی بفهمن تو اینجوری دوست داری رفت و آمد کنن

چ اخلاق بدی...ما هم ی نمونشو داریم اعتقادی ب از قبل خبردادن ندارن خیلی هم ادعای فضل و شعور دارن...دل ...

پتو رو خوب اومدی،ی صبح جمعه خواب بودم و با لباس خواب،بچه ام بد خواب شده بود شب قبلش تو سالن رو مبل خواب بودم ی دفعه مادرشوهرم اومد تو منی میگی با پتو پریدم تو اتاق ب روی خودش هم نیاورد  

واقعا؟؟؟

ببین شایدم مضمون جملش این بود.  حالا شک کردم نکنه تحریف کرده باشم.ولی خب اگر میزبان ته قلبش راضی نباشه خب مدیونی داره به هرحال.میتونین سخنرانیشو گوش بدین سرچ‌کنید 

توو تبلیغ پوشک بچه هه میگه دوسِت دارم مای بی بی. خب پدسگ تو که به این خوبی حرف میزنی بگو ع ن دارم..
عزیزم اگه میتونین خونه جدا بگیرین مستقل بشین شاید اولش سخته ولی بعد اینقد زندگیت به دلت میچسبه اینای ...

عزیزم من مستقل بودم ایشون باز اومدن پیش ما ولی دارم باز خونمو جدا میکنم 

چ اخلاق بدی...ما هم ی نمونشو داریم اعتقادی ب از قبل خبردادن ندارن خیلی هم ادعای فضل و شعور دارن...دل ...

خیلی بده

من واقعا از اینکه سرزده برم جایی نفرت دارم

فامیلای مامانم وقتی مامانم بهشون خبر میده که میخوایم بیام خونتون بعدش توی جمع مسخره میکنن که فلانی زنگ میزنه میخوام بیام خونتون چون خودشون اعتقادی به این مسئله ندارن

مثلا چطور محلشون نزاشتین؟

زنگ زدم شوهرم گفتن خونه اید شوهرمم گفت نه ما رفتیم یکی از شهرستانهای اطراف مهمونی. بخدا شوهرم بیکار بود هیچ چیز تو خونه نداشتیم میومدن جز شرمندگی چیزی نمیشد صبحشم ی دعوای ناجور با شوهرم کرده بودم اصلا موقعیت نبود. 

فکر خوبیه،امیدوارم جواب بده،ببخشید دادگاه ماشینتون درس شد؟

اره عزیزم

خیلی اذیتمون کرد ولی هر دوبار که شکایت کرد رد شد چون واقعا حق باهاش نبود فقط میخواستم زمان بخره برا اینکه پلاک به نامش نشه