2777
2789
عنوان

مهمونی و ومهمون ناخونده

| مشاهده متن کامل بحث + 74 بازدید | 63 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس از کجا می دونه کی مهمون دارین بچه هاش رو می فرسته عجب رویی دارن خوبه بچه هام می یان

فک کنم مادرشوهرم گفته بود،یعنی وقتی میان خونه مادرشوهرم انگار خونه من زلزله میاد بچه ها میان اینجا حتی وقتی بچه نداشتم.اونوقت مادرشوهرم مارو دعوت نمیکنه البته منم دیگه خونه اش پا هم نمیزارم

کی بهشون بگه بنظرت من و شوهرم نمی‌تونیم 

ببین عزیزم منظورم اینه که وقتی تو جمع هستین به صورت کلی از این اخلاق آدما انتقاد کنین

اگه مستقیم به خودشون بگین ناراحت میشن

مثلا بگین من خیلی دوست دارم مهمون برآن میاد قبلش خبرم بده که همه چی مرتب باشه و کار خاصی نداشته باشم یا بگین از بی برنامگی بدم میاد و استرس میگیرم

دقیقا نمی‌دونم چرا اینجوریم منم،جاریم با اینکه برادرشوهرم دعوت می‌کنه و سالی ماهی ما بریم همچین اخم ...

ای وای سالی یبار اونم با اخم من همیشه اعتقاد دارم خونه بی مهمون برکت نداره ولی خب چه میشه کرد بعضی دوست ندارن مخصوصا جاری ها 😁

ای وای سالی یبار اونم با اخم من همیشه اعتقاد دارم خونه بی مهمون برکت نداره ولی خب چه میشه کرد بعضی د ...

جاری بزرگمه،وفتی مهمون داره شوهرش زنگ میزنه کمک بدین شوهرم منو ب زور میبره (چون می‌دونم کمک نمیخواد ی خانمه هست میاد کاراشو می‌کنه)جاریم اخم می‌کنه برادرشوهرم اصرار اصرار که بمونین،منم نمی‌مونم