2777
2789
عنوان

سیسمونی

44 بازدید | 36 پست

سلام مامانا 

لطفا بمن بگید چیزای لازم وضروری برای بیمارستان چیه؟

و برای اینکه زیاد ریخت و پاش نکنم تا چهل روز اول چندتا دست لباس بگیرم و چه سایزی که زود برای بچه کوچیک نشه ؟

و اینکه کریر یک وسیله کاربردی هست یا خیر؟

کریر که فقط روز بیمارستان بردم اونم سنگین بود و الکی 

بقیه رو دیگه نا ندارم بنویسم شرمنده اخلاق گلت عزیز

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تب سنج دیجیتال.یه ست لباس صفر تا سه ماهگی جواب میده.قنداق فرنگی.پتو نوزادی.پشه بند .شیشه شیر .دستمال نمگیر مخصوص خشک کردن قبل از مای بی بی کردن.پماد کالاندولا.پاپوش .لباس سرهمی مجلسی ام یه دست بگیر.جوراب .

من از کریر خیلی استفاده کردم ولی خواهر شوهرم نه، دقت کن لباسهای نوزادی که میگیری یقه اش راحت باشه،علاوه بر ست نوزادی که چندین تکه هست شما یه دست دیگه هم بگیر، من برای هرماه گرفته بودم چون بچه همش در حال رشد هست، سعی کن بیشتر زیر دکمه دار بگیری 

بستگی به خودت داره 

من تا شش ماهگی فقط از کریر استفاده کردم 

تو ماشین به عنوان صندلی ماشین 

تو مهمونی هم به عنوان اینکه بچم خوابه رو زمین نباشه و جاش محفوظ باشه

و دوستم کلا  بچش رو توی اون میخوابوند به خاطر شیب ۳۰ درجه اش ،مخصوصا برای بچه های رفلاکسی این شیب بهترینه

من از وسایل غیرضروری فقط کریر گرفتم دیگ هیچی

لباس هم دیگ حداقل دو دست باید بگیری این کثیف شد اون یکیو تنش کنی سایز هم ۱ و ۲ بگیر

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

واسه بیمارستان گلم یه بلوز جلو دکمه، شلوار، کلاه ، مای بیبی سایز یک برای بچه بزار توی پلاستیک بده به پرستار.     برای خودتم توی کیف حوله دستی، لباس زیر ، پوشک بزرگ، چایی و نبات و خرما نسکافه      دستمال مرطوب برای بچه

دو ساله مبتلا به ام اس هستم...    عاشق شوهر و دخترمم.  مهربون و شوخ طبعم در عین حال مغرور.  با همه ارتباط میگیرم جز خواهر شوهرام😅 از اون موفرفری هایی هستم که آرزومه موهام لخت باشه🙄    به طلسم و جادوجنبل اعتقاد ندارم و باورم اینه که هر چیزی علت منطقی داره.   دوست دارم همیشه نماز بخونم ولی خیلی وقتا تنبلیم میکنه وضو بگیرم ! خدایا چی میشد وضو رو بیخیال میشدی...😑  خودم زیاد حرف میزنم ولی حوصله آدم پرحرف و ندارم☺
واسه بیمارستان گلم یه بلوز جلو دکمه، شلوار، کلاه ، مای بیبی سایز یک برای بچه بزار توی پلاستیک بده به ...

وای فداتشم ممنون چقدر خوشگل گفتی مرررسی 

ممنون مهربون  لطف کردی 😘

خواهش میکنم گلم .ببین تو ساکت چن جور مغزم بذار که بخوری تو بیمارستان.شورت یه بار مصرف سایز خودت یه بسته بگیر.پوشک بزرگ که مال نوزادی هست نه مای بیبی واسه خودت دوبسته بگیر بعد زایمان بذاری .فلاسک.شامپو بچه دو منظوره ینی هم سر باشه هم بدن.پماد کالاندولا.سرویس حوله.ست رختخواب نوزادی .پد سینه که شهرت لباستو خیس نکنه.شیردوش.