2777
2789

دیشب همسایه پایینی گفت سقف توالت چکه میکنه دیوارم نرم شده؟؟؟؟؟؟یعنی لوله کش بیاد میخاد بکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اصلا حال و حوصله این کارارو ندارم  

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

نمیشه بری خونه مامانت؟شوهرت وایسه کاگر بیاد و اینا

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
نمیشه بری خونه مامانت؟شوهرت وایسه کاگر بیاد و اینا

ماموریته.........شما تجربه داشتی؟؟؟؟؟

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیگه داری عملا میشاشی رو سر همسایه بازم تو اعصابت خرده🤣🤣

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
دیگه داری عملا میشاشی رو سر همسایه بازم تو اعصابت خرده🤣🤣

حاضرم پول بدم ولی زنگ نزنم لوله کش و کارگر و اینا

ماموریته.........شما تجربه داشتی؟؟؟؟؟

نه ولی یکم دردسر داره دیگه

خب بابات نمیتونه بالا سر کارگر وایسه؟

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
حاضرم پول بدم ولی زنگ نزنم لوله کش و کارگر و اینا

دیگه چاره ای نیست عزیزم

باید اساسی درست شه

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
نه ولی یکم دردسر داره دیگه خب بابات نمیتونه بالا سر کارگر وایسه؟

نه............باید خودم باشم  

درزبین سرامیکا باز نشده؟!  اگه شده با سیمان سفید پرشون کن شاید خوب شد ماهم همین مشکلو داشتیم

عه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟یعنی دیگه چکه نکرد؟؟؟؟آخه این میگه دیوار نرم شده

دیگه چاره ای نیست عزیزم باید اساسی درست شه

آره واقعیت همینه