2777
2789
عنوان

میاید یکم درد دل؟

32 بازدید | 17 پست

من خیلی از لحاظ روحی آسیب دیدم بخاطر زندگی سختی که خونه پدری داشتم و شوهری که بی درک بود..الان ۲۶سالمه و دوساله که عروسی کردم..اما الان استرس جدیدتری دارم..اینکه هرجا میرم هرکی منومیبینه ازم سراغ بچه رو میگیره..منم واقعا علاقه به بچه ندارم.درواقع حوصلشو ندارم،حتی حوصله خودمم ندارم..و از حاملگی هم میترسم،از طرفی باخودم میگم دیرشده و سنم داره میره بالا و از کجا معلوم اقدام کنم و بارداربشم؟امروز خیلی گریه کردم،همش حس افسردگیو دارم امروزم باخودم میگفتم من چه آدمی ام که از طرفی علاقه ندارم به بچه و از طرفی هم حس میکنم دیرشده و بخاطرش استرس میگیرم.از خودم خستم از شخصیتم از طرز فکرم ازاینکه همه چیو سخت میگیرم ازاینکه هیچ وقت قوی نبودم..مثل الانکه از مسئولیت بچه داری میترسم...این موضوع شده واسم عذاب هر روزه و حس میکنم ی جورایی دارم سرخودمو شیره میمالم..خسته شدم دیگه😭😭😭

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام عزیزم 

اول اینکه آروم باشید اصلا به خودتون استرس ندید سن شما اصلا زیاد نیست. اول رو خودتون کار کنید کتاب روانشناسی بخونید رو اعتماد به نفستون کار کنید ورزش حتما تو برنامه‌تون بزارید.

و در آخر شما و همسرتون هستید که باید آمادگی لازم داشته باشید  یه مادر شاد و آروم خیلی بهتر میتونه به بچش برسه تو هر سنی 

ان شالله بهترین ها براتون رقم بخوره

من کلا تصمیم گرفتیم بچه دار نشیم  باید محکم باشی اگه این تصمیم رو دارای

ببین من اصلا نمیدونم چندچندم باخودم..بچه رو میخام ولی الان نه..از طرفی هم استرس نشدنشو دارم...

من کلا تصمیم گرفتیم بچه دار نشیم  باید محکم باشی اگه این تصمیم رو دارای

ببخشید میدونم خیلی شخصیه اما من از اینکه یدفعه ناخواسته یه فرشته بیاد و نتونم ازش به نحو احسن نگهداری کنم خیلی میترسم،آخه همه روش ها هم خطا داره یکی بیشتر یکی کمتر،شما چیکار میکنی که مطمئن باشی؟

سلام عزیزم  اول اینکه آروم باشید اصلا به خودتون استرس ندید سن شما اصلا زیاد نیست. اول رو خودتو ...

ان شاالله..مرسی...ولی خیلیا بهم میگن اگه سنت بالاتر بره اصلا دیگه حوصله بچه رو نداری

چقدر حرفات حرفای منه منم از بچه و مسئولیت سنگینی که داره و بعد بچه زندگی چطوری میخواد بشه هراسونم

خب امثال ما باید چیکار کنن؟من واقعا درمونده شدم..حس بدی دارم..فک نکنم مشاور هم کمکم کنه شما چندسالتونه

اون درست،اما وقتی آدم الان شرایطشو هم نداره چیکار کنه😔

همش فکر میکنن شرایط یعنی فقط شرایط اقتصادی..هرچند اونم اوکی نیس زیاد..من از لحاظ روحی خوب نیستم

خب امثال ما باید چیکار کنن؟من واقعا درمونده شدم..حس بدی دارم..فک نکنم مشاور هم کمکم کنه شما چندسالتو ...

این روزا من ۹۰ درصد طول شبانه روز احساس خوبی ندارم نسبت به زندگیم،پس وقتی میدونم نمیتونم از هر لحاظی یه فرشته رو تامین کنم امیدوارم خدا به موقعش به من بده و الان که شرایطم خوب نیست بده به یکی که واقعا آرزوی بچه دار شدن داره،منم سنم خیلی پایینه ۲۲ سالمه😔

همش فکر میکنن شرایط یعنی فقط شرایط اقتصادی..هرچند اونم اوکی نیس زیاد..من از لحاظ روحی خوب نیستم

شرایط اقتصادی تو این دوره زمونه مهم ترین ملاکه برای همه چی،الان بخوای تا سر کوچه بری اگه تو جیبت پول نباشه نمیتونی،روحی هم نیاز به پول داره بازم،آدم دوتا مسافرتی،دوتا خریدی،دوتا خوش گذرونی چیزی،ما همه زندگیمون شده روزمرگی

شرایط اقتصادی تو این دوره زمونه مهم ترین ملاکه برای همه چی،الان بخوای تا سر کوچه بری اگه تو جیبت پول ...

عزیزم توخیلی کوچیکی هنوز..پس اصلا بهش فکر نکن...درست میگی اینو من هنوز به هیچ کدوم از خواسته هام نرسیدم بخاطر بی پولی...شوهرم هنوز منو ی مسافرت نبرده متاسفانه..ولی خب باخودم میگم شاید مسئله بچه مهم ترازایناس