2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچکس تو دنیا زشت نیست این چشمهاست که زاویه دیدهای متفاوتی دارن، من نمیدونم چ شکلی هستی اگه بتونی از ...

هچی کلا ترک پوستی ک دارم دماغم ک گندس هیکلمم خوب نی و  قیافمک مث اخلاقم. * یریه😐

خیلی بد تر از قیافمو اخلاقم مثلا ببین سفید هس ولی تیره ام هس اصن ی جور بد جوری

تو باید باشگاه بری برای رو فرم اومدنت، موهاتم اگه لخت نیس کراتینه کن و توی سن بلوغی هنوز جا داری برای تثبیت اندام

تو باید باشگاه بری برای رو فرم اومدنت، موهاتم اگه لخت نیس کراتینه کن و توی سن بلوغی هنوز جا داری برا ...

آخه درد اینه که ب صورت ارثی استخون بندیم درشته و چارشونه و این چرتو پرتا و با اینکه دخترم قشنگ شکل مردام😐ژن مونم مث اخلاقم و قیافمو پوستمه

تاحالا کسی بهت نگفته خوشگلی؟ 

بروپایین                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   مرسی  حالا برو بالا