2777
2789

من یه همکلاسی دارم انقدر زرنگه هیچکس بجز خانواده خودش نمیدونه دانشجو شده حتی باردارم بود نزاشت کسی بفهمه کلا زندگیش سکرته نمیزاره کسی دخالت کنه البته متاهله 

ولی من بدبخت گیر یه بابا فضول و زن بابای خاله زنک افتادم امروز غذا گذاشتم گوشه یخچال فردا ببرم دانشگاه از اون موقع تا الان صدبار درشو باز کردن میگن اینو چرا برداشتی؟؟؟ کافیه پریود بشم بابام حتی سرش تو سطل اشغاله پریودی منو بفهمه

کافیه یه دکتر بخوام برم باید کل فامیل بفهمن 

برام خواستگار اومده بود از قبل بابام به کل طایفه و عمه هام گفته بود بعدشم زن بابام همه جا جار زد

حق نفس کشیدن بیرون رفتن ندارم همه میفهمن ولی بابام خودش انقدر زرنگه گوشیشم زنگ میخوره پیش من جواب نمیده میگه تو کارم دخالت نکن

امشب یه اب گذاشتم جوش بیاد الان ده بار میپرسن این اب برای چیته میخوای چکار کنی دوبارم درشو باز کردن 

کاش میشد برم جایی زندگی کنم انقدر توش دخالت نباشه

بابام اخلاقش زنونه ست عشقش غیبت و حرف اوردن بردنه حتی حرف زدن و حرکاتش مثل زن هاست اصلا مردونگی نداره 

ولی وقتی بهشون میگم پول لازم دارم یا مشکلی دارم کر کور لال میشن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط خداکنه همسر آیندت اینجوری خاله زنک و دهن لق نباشه. اون دیگه معضل بزرگیه😥

حالم از این زندگی بهم میخوره با توالت رفتنمم کار دارن

مثلا ناهار خوردم رفتم تو اتاقم بعد من بابام بلند شد رفت یخچال و ظرفامو چک کرد فوری لامپ خاموش کرد نشست

باید چک کنه من چی خوردم چقدر خوردم