پیشی۲۰ مدیر استارتر عضویت: 1400/09/15 تعداد پست: 120 عنوان شوهرم پیاممو دید توروخدا بگید چیکارکنم 63 بازدید | 26 پست چندروز پیش با یکی از دوستام داشتم چت میکردم بعد صحبت از مادرشوهر و خونه و اینا شد..بعد من گفتم هروز مادرشوهرم اینجاست هروقتم میاد در نمیزنه منم درو قفل کردم😓 بعد شوهرم امشب چتمونو دید کلی عصبی شد و باهام قهرکرد الانم رفت طبقه پایین خونه باباش اینا 1401/08/27 | 20:34 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahsa_1998_ عضویت: 1400/10/14 تعداد پست: 5056 شما باید ناراحت باشی که مثل خاله زنکا نشسته چت بین دوتا خانومو خونده خدا وسط غمات یه گل میکاره مطمئن باش♥
مژگان9797 عضویت: 1401/04/18 تعداد پست: 520 خب پاک کن خواهر من بعدشم حرف از خونه شوهر پیش دوست و فامیل زشته واقعا
صورت_عروسکی عضویت: 1400/11/01 تعداد پست: 5996 ووویییی من مدام قبل برگشت شوهرم گوشیمو چک میکنم خیلی وقتا منم تو سایت دیده و سوتی دادم ولی خدا خودش کمکم کرده تاحالا باجماعتی طرفیم که اگر براش کفش سم دارطراحی کنن بهش بر نمیخوره تازه با افتخار هم میپوشه. .اما اگه بهش بگی خدا برات حجابوطراحی کرده تاشان زنانه ات حفظ بشه سریع آزادی وحق انتخابش زیر سوال میره 😂دلم میخواد هرچی دوس دارم بنویسم 😂چهاردیواری اختیاری 😂😐چرانمیتونیم اسم کاربریمونو تغییر بدیم 😒چراهمه تونی نی سایت خوبن وجاریاشون بد چرا تلویزیون فیلمای کره ای پخش نمیکنه چرا آسمون ابیه چرا اینو تاآخرمیخونی مگه بیکاری😃😂😂😂 اینایی که توتاپیکا توهین میکنن بی ادب ان اگه خودم تویه تاپیک عصبی شدم رگ غیرتم زده بالا اما واسه شما خوب نیست 😡خواهرشوهرای نوجوون زبون درازن اصلا خواهرشوهرا ازدم خسیسن 😕😲همیشه حق باعروسه البته عروس مادرشوهرم 😂همیشه ظالم خواهرشوهره البته خواهرشوهری که عروس ماباشیم 😂چقد همسایه هافضولن 😬انگار کارآگاه تشریف دارن 😬چراخواهر شوهربایداینقدر خسیس باشه 😷بلانسبت بعضی توتاپیکا ازبس فحش میدن آدم یادهاپومیفته😂😂😂😂هرکی اینوخوند انتقاد کرد به اون ربطی نداره دلم میخاد هرکی تایید کرد خوشگله ازبعضی کاربرابدم میاد😁میدونی چرا چون بیتربیتن😷فحش میدن اما من فحشم بدم بخاطرتعصب روبعضی ازشماهاس😂😂اونهایی که به بقیه میگن نمکدون خودشون میرغضب ان 😂😂😂باچنتا شون برخوردداشتم چطوری فلانی میرغضب 😨😲به شماها چه آسمون قرمزه خورشید سبزه بتوچه چشمام مال خودمه فضووووول خانمای مارپلیییییی 😂ولگردای نی نی سایت 😎😎بعضیا توسایت ادای ناظمارودرمیارن چطورین میرغضبااینهایی که هی ادای روشنفکری درمیارن ومیگن مامسلمون نیستیم مسلمون هم شمانیست اسلام هم منتظر شمانیست خدابه شمانیازی نداره باکلاساااا😂فرت فرت غلط املایی نگیرید بیکارا😜کارآگاه بازی درمیاریدانتقادپذیرم اما چرت وپرت پذیر نیستم😂وقتی مرداروتونی نیسایت میبینم یاد زنای سرکوچه میفتم که انگارمجبورن سرکوچه بشینن😂 انتظار از هرنظرخیلی سخته مخصوصا منتظر نی نی 😍پس براشون دعا کنید وَزَكَرِيَّا إِذْ نَادَى رَبَّهُ رَبِّ لَا تَذَرْنِي فَرْدًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْوَارِثِينَ ﴿۸۹﴾و زكريا را [ياد كن] هنگامى كه پروردگار خود را خواند پروردگارا مرا تنها مگذار و تو بهترين ارث برندگانى (۸۹).
پیشی۲۰ مدیر استارتر عضویت: 1400/09/15 تعداد پست: 120 واینم بگم ک شوهرم خیلی مامان باباشو دوسداره یبار دیگم بخاطر حرفایه مادرشوهر بحثمون شده
mermor عضویت: 1398/12/07 تعداد پست: 1539 اتفاقا خوب شد دید اصلا اهمیتش نده، اگه لوسش کنی بدتر میشه، بذار ببینه که ناراحت میشی، مادر شوهرت چقدر بیشعوره مگه طویلس که سرشو میندازه میاد تو خدایا شکرت❤️برجمال حضرت ابوالفضل العباس صلوات❤️
maaryam98 عضویت: 1401/07/16 تعداد پست: 811 باهاش صحبت کنبگو من خیلی وقته میخوام این موضوع رو به خودت بگم
arameshsahel عضویت: 1401/08/27 تعداد پست: 1544 کار شوهرت اشتباه بود ک پیام های شمارو خوند.الان هم حق ب جانب باش چون مقصر نیستی
پیشی۲۰ مدیر استارتر عضویت: 1400/09/15 تعداد پست: 120 اگه ازم توضیح میخواست خوب بود اما اصلا چیزی نگفت خیلی عصبی شد و چنددقیقه بعد رفت پایین خونشون
qatreh عضویت: 1400/06/21 تعداد پست: 3864 اصلا خودتو نباز ، عقب نشینی نکن ، که محدودتر میشی ، اگه بحث کرد بگو واقعا ناراحتم ازین کارش ، حریم شخصی و خصوصی رو رعایت نمیکنه ، حرف حقه حتی اگه تلخه