2777
2789

خواهش میکنم جواب بدین.ازدواج با پسری که زن برادرش(یعنی عروسشون)با دامادشون(شوهرخواهرش) خیانت کرده باشه و دو تا طلاق به همین خاطر در خانوادشون اتفاق افتاده باشه،به نظرتون مشکل ساز میشه؟اصلا همچین کسی ممکنه دچار پارانویید شده باشه و شکاک باشه؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه اگه آدم درست و بالغی باشه و تو بچگی این اتفاق نیفتاده باشه 

ترکیده هستم با احترام،،،،لطفا اگه منطقی نیستی روی من ریپلی نکن مرسی....اعتقادم اینه کههههه کاااششش زندگی دنده عقب داشت،مرسی وقت گذاشتی امضامو خوندی😊🌱❤️

بله خیلی روت حساس میشه چون دوتا خیانت تو خانوادش دیده.

با همه نمیتونی راحت باشی بگو بخند تو جمع بدون اجازه نخواب کاری کنی.دم به دقیقه چکت می‌کنه واست اعصاب نمی مونه.ولی پیش یه مشاور برو 

بله قطعا شکاک میشه ینی احتمالش زیاده، پس ریسکه ازدواج کردن باهاش

22 سالمه اما بر خلاف سن کمم خیلی ناراحتی و مشکلات داشتم و تو زندگیم فهمیدم اگه تو هر کاری اول خدارو در نظر بگیریم و اونو یادمون باشه حتی اگه پایان خوبیم نداشته باشه، آرامش خاطر داریم، تویی ک امضامو میخونی از خدا میخوام ب مراد دلت برسی واسه منم دعا کن💜

چه ربطی به این آقا داره 

گناه اونا مربوط به خودشونه

گناه در بلخ کرد آهنگری    به شوشتر زدن گردن مسگری

بابا گره ای که با دو رکعت نماز و یکم دلبری کردن از خدا باز میشه رو چرا با دست و دندون می افتی به جونش ؟!

به نظر خودمم ممکنه که روش تاثیر گذاشته باشه چون این اقا چهل،چهل و خورده ای سالشه و هنو ازدواج نکرده.میگم شاید یکی از دلایل ازدواج نکردنش همین باشه،به نطرتون باهاش صحبت کنم مشخص میشه تا چند وقت باهاش صحبت کنم تا بفهمم؟

دوستان کسی تو فامیل یا آشنایانشون همچین موردی پیش اومده؟بقیه اعضا اون خانواده مخصوصا پسران اون خانواده که بشن برادرشوهر تاثیر روشون داشته؟خواهش میکنم اگر موردی بوده تو آشنایان یا همسایگانتون بگین

چه ربطی به این آقا داره  گناه اونا مربوط به خودشونه گناه در بلخ کرد آهنگری    به ...

نمیگم که اون گناه داره.میگم خوب بالاخره ممکنه تو روحیات این اقا تاثیرگذاشته شده باشه و به همه خانم ها بدبین باشه یا تو زندگی مشترک به خانمش شک کنه

نه اگه آدم درست و بالغی باشه و تو بچگی این اتفاق نیفتاده باشه 

یعنی فقط تاثیرش تو بچگی هست؟نه این اتفاق در زمان بزرگسالی این آقا اتفاق افتاده یعنی زن برادرش آدم بدی بوده که برادرش شک میکنه و بعدم میفهمن حتی با دامادشون هم ارتباط داشته