2777
2789
عنوان

لازمه؟!

14 بازدید | 8 پست

سلام سال سومیه که میخوام کنکور بدم.اون دوسال قبل رو به دلایلی نخوندم.امسال خودم شروع کردم به خوندن و تست زدن ولی حس میکنم چون مشاور ندارم و برنامم رو خودم ریختم موفق نمیشم.امروز از خودم یه آزمون تشریحی گرفتم از یه کتابی که تمومش کرده بودم اما نمرم خیلی کم شد.تست سادتره برام اما چون میخوام دوازدهمارو ترمیم معدل کنم تشریحی هم مهمه...به نظر شما لازمه برای رتبه خوب یه مشاور که برنامه ریزی کنه برام هم داشته باشم؟

فقط 8 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدایی هست مهربانتر  از حد تصور:)

کنکور متاسفانه یه امتحان برای سطح علم شما نیست بلکه یه امتحان برای تست سرعت و تشخیص ترفندهای تست زنی شماست.

البته که باید قبل از آموزش ها و ترفندها درسها رو خیلی خوب بلد باشید.

اما روشها و ترفندها کار شما نیست.

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.
کنکور متاسفانه یه امتحان برای سطح علم شما نیست بلکه یه امتحان برای تست سرعت و تشخیص ترفندهای تست زنی ...

درسته...به نظرتون مشاور واجبه یا نه؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

درسته...به نظرتون مشاور واجبه یا نه؟

مشاور نه ولی از کلاسهای کنکور آموزشگاهها لااقل استفاده کنید.

فکر نمیکنم زیاد گرون باشه.

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.
مشاور نه ولی از کلاسهای کنکور آموزشگاهها لااقل استفاده کنید. فکر نمیکنم زیاد گرون باشه.

مشکلم برنامه ریزیمه که اصولی نیست.کلاس کنکور آلا شرکت میکنم 

ممنون

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم سال سومیم چطور میشه ترمیم معدل کرد؟ من کارنامه دوازدهمم رو ندارم از کجا بدونم نمره هام چند بودن؟

ترمیم معدل یا دی باید انجام بدید یا خرداد ماه،فقط یکبار میتونید انجام بدید،نمره بهتر رو براتون لحاظ میکنند،باید به مدرسه بزرگسال شهرتون یا آموزش و پرورش شهرتون مراجعه کنید تا ثبت نامتون کنند،نمره هاتون رو از مدرسه ای که فارغ التحصیل شدید بگیرید

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آلا رو خیلی دنبال میکردم خوب بود . کدوم کلاسش رو شرکت میکنید؟

منظورم از کلاس همون فیلمهاشه که اساتید خوبی داره.من فیلم های صفر تا صد رو نگاه میکنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40