2777
2789
عنوان

یه راز مهم

63 بازدید | 32 پست

شما هیچوقت نمی‌تونید کسی رو نگه دارید؛
حتی اگه براش یه عالمه وقت بزارید؛
مهربون ترین آدم دنیا باشید؛
ازش مراقبت کنید و نزارید آب تو دلش تکون بخوره؛
به زیباترین روش ممکن باهاش رفتار کنید؛
نمی‌تونید کسی رو نگه دارید؛
با صورت زیبا و حرفای عاشقانه ام نمی‌تونید نگه دارید؛
تنها راه نگه داشتن یه آدم برای خودت:
اینه که؛ "خودش بخواد باهات بمونه.”

عضو قدیمی نینی سایتم ولی همیشه بخاطر زدن حرف حق میترکم✋️😀ترجیح میدم اینجا ناشناس باشم.یک عدد بغل گرای لاغر اندام هستم که در حسرت تپلی میسوزم🤭

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

شازده کوچولو از روباه پرسید که بدترین رابطه چه نوع رابطه ای یه؟؟

روباه گفت رابطه‌ای که توش التماس باشه

واقعا حوصله بحث و جدل ندارم پس اگه میخوای برای بحث ریپلای کنی نکن. چون اونقد خستم که حتی چیدن کلمات پشت سرهم هم ازم انرژی میگیره
دقیقا خوشش بیاد خودش میاد

👌👌

عضو قدیمی نینی سایتم ولی همیشه بخاطر زدن حرف حق میترکم✋️😀ترجیح میدم اینجا ناشناس باشم.یک عدد بغل گرای لاغر اندام هستم که در حسرت تپلی میسوزم🤭
ولی اگه تو رابطه دو طرفه مرد عاشق تر باشه رابطه دوام بیشتری داره

فرقی ندارع

زن اگه بد ذات باشه هزار بلا سر شوهرش میاره

دقیقا همینطوره باید خودش بخواد. هرچقد تو خوب باشی بی فایده س

دقیقا

شازده کوچولو از روباه پرسید که بدترین رابطه چه نوع رابطه ای یه؟؟ روباه گفت رابطه‌ای که توش التماس ب ...

حققق

هیچکس موندنی نیس بعدی بدتر از قبلی الکی دلخوش نکنین ب کسی

همه بد نیستن ولی

همه بد نیستن ولی

همه بد نیستن فقط بعضیا همون اول ذات خودشونو نشون میدن ولی بعضیا طول میکشه ذات پلیدشونو نشون بدن.برای اینه حس میکنیم همه مثل هم نیسن ولی آخرش می‌بینیم از قبلی بدتر بودن

همه بد نیستن فقط بعضیا همون اول ذات خودشونو نشون میدن ولی بعضیا طول میکشه ذات پلیدشونو نشون بدن.برای ...

حیف حوصله بحث ندارم ولی بشدت بدبینی و بهتره درمانش کنی

الان خودتونم جزو بقیه محسوب میشی پس ذاتت پلیده؟؟

اصلا موافق نیستم بات

2790
2778
2791
2779
2792