2777
2789
عنوان

یه راز مهم

| مشاهده متن کامل بحث + 63 بازدید | 32 پست
حیف حوصله بحث ندارم ولی بشدت بدبینی و بهتره درمانش کنی الان خودتونم جزو بقیه محسوب میشی پس ذاتت پلی ...

تا وقتی با کفش کسی دیگه راه نرفتی از راه رفتنش ایراد نگیر قضاوت نکن

من خودم فکر میکردم مهربونترین و پاکترین دختر دنیا مال من شده میخواسم ازدواج کنم خودشم میخواس.ولی جوری باورامو عوض کرد خود خدام بیاد بعد اون یکیو تضمین کنه برام میگم قبولش ندارم

تا وقتی با کفش کسی دیگه راه نرفتی از راه رفتنش ایراد نگیر قضاوت نکن من خودم فکر میکردم مهربونترین و ...

من خودم زخم خورده خیانتم ولی هیچوقت به کسی تعمیمش نمیدم نمیگم همه پسرا خیانت کارن یا ذاتشون پلیده

سه سال و نیم رل بودیم، عین کف دست صاف و صادق بودم براش. بیشتر از خونوادش محبتش میکردم ولی درنهایت بهم خیانت کرد و رفت با اکسش و منو با احساس له شدم تنها گذاشت. 

هنوز بعد اون وارد هیچ رابطه ای نشدم ولی نمیگم همه بد ذاتن یا پلیدن یا خیانت کارن. ادم با ادم فرق میکنه

عضو قدیمی نینی سایتم ولی همیشه بخاطر زدن حرف حق میترکم✋️😀ترجیح میدم اینجا ناشناس باشم.یک عدد بغل گرای لاغر اندام هستم که در حسرت تپلی میسوزم🤭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من خودم زخم خورده خیانتم ولی هیچوقت به کسی تعمیمش نمیدم نمیگم همه پسرا خیانت کارن یا ذاتشون پلیده س ...

خب متاسفم.نمیدونم شاید من زیادی بدبین شدم.مدام میگفت عاشقتم هی میگفت دوست دارم.روزی بیست بار زنگ میزد.باهاش بدرفتاری نکردم.فقط بهم میگفت چرا تو کمتر میگی دوست دارم ابراز علاقت کمه.بهش از اول رابطه گفتم دوس داشتن زبونی نمیشه یکم دقت کنی از رفتارام باید بفهمی دوست دارم.ولی اشتباه کردم وقت گذاشتم براش.پشیمونم از این میسوزم چرا خام ابراز علاقه اون شدم

خب متاسفم.نمیدونم شاید من زیادی بدبین شدم.مدام میگفت عاشقتم هی میگفت دوست دارم.روزی بیست بار زنگ میز ...

چقدر از کاتتون گذشته؟

برای منم همین بود. انقددرررر دردسر کشید تا باهاش وارد رابطه شم ولی وقتی فهمید دیگه بدجور عاشقش شدم و وابستشم یهو رفتارشو عوض کرد😀

عضو قدیمی نینی سایتم ولی همیشه بخاطر زدن حرف حق میترکم✋️😀ترجیح میدم اینجا ناشناس باشم.یک عدد بغل گرای لاغر اندام هستم که در حسرت تپلی میسوزم🤭
چقدر از کاتتون گذشته؟ برای منم همین بود. انقددرررر دردسر کشید تا باهاش وارد رابطه شم ولی وقتی فهمید ...

حدود دو ماه یا بیشتر.دقیقا از وقتی منم گفتم دوسش دارم و عاشقشم عوض شد.نباید گفت

حدود دو ماه یا بیشتر.دقیقا از وقتی منم گفتم دوسش دارم و عاشقشم عوض شد.نباید گفت

اوه پس تازه اولاشه

تا یه سال هروقت یادت بیوفته قلبت میسوزه

بعدش کم کم بی حس میشی نسبت بهش و فراموشت میشه اصن حست نسبت بهش چطوری بوده

مگه مال شما چ مدته

دو ساله:)

هنوز فراموش نشده ینی؟؟

ببین تو مگه میتونی ساده ترین خاطرات زندگیتو فراموش کنی؟ نه

پس چطوری توقع داری یه زمانی بهترین خاطرات زندگیتو فراموش کنی

هیجوقت و هیجکس نمیتونه فراموش کنه. فقط نسبت بهش خنثی میشه. مثلا من الان اصلا یادم نمیاد چطوری اون ادمو دوس داشتم. باور کن وقتی یادم میوفته واسش چه کارا کردم دلم میخواد بمیرم😂 نه متنفرم ازش نه دوسش دارم

یه ادم غریبه س واسم

ببین تو مگه میتونی ساده ترین خاطرات زندگیتو فراموش کنی؟ نه پس چطوری توقع داری یه زمانی بهترین خاطرا ...

ببخشین نوشتم پاک کردم قبل اینکه ببینین.شاید درست نباشه دربارش بگم بیخیال

ببخشین نوشتم پاک کردم قبل اینکه ببینین.شاید درست نباشه دربارش بگم بیخیال

اره دیدم

هعی چی بگم 

خدا به همه صبر بده

به یه سریا هم عقل و وجدان

اره دیدم هعی چی بگم  خدا به همه صبر بده به یه سریا هم عقل و وجدان

خب بیخیال.فقط اینو بگم من ب خاطرش از کسی که دوسم داشت تو فامیل گذاشتم و اونم الان ازدواج کرده همون فامیل.من از دو طرف خوردم خواسم اینو بگم.ب اون فامیل گفتم من خودم یکیو دارم.اما خیلی راحت خودم بازی خوردم

خب بیخیال.فقط اینو بگم من ب خاطرش از کسی که دوسم داشت تو فامیل گذاشتم و اونم الان ازدواج کرده همون ف ...

وای چقد تلخ و بد:)

مطمئن باش کارما گردن اون ادمو میگیره

سعی کن ارامشتو حفظ کنی

بیخیااشون دیگه