2777
2789
الهی خدا بزرگه کم و زیاد جمع میکنی میری سر خونه زندگیت اما فعلا یه بی بی چک بزن فقط صبح بزن من که می ...

نمیدونم واقعا الان ک خونه مادرشوهرمم تنها تو اتاق 😑برم خونه خودمون میرم میخرم میزنم 

☠زندگی هیچ وقت آسون تر نمیشه ، تو قوی تر شوـ٨ـﮩـ۸ـﮩ♡ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ️ در تاریخ ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت❤🤞🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی ممنون 😍🥰

اگر مورد نداره برات ،بگو بدونم مشکلت چیه ک باردار نشدی با هفت سال اقدام ،شاید بتونم کمکت کنم 

پسر قشنگم ،نور دیده ی من💙💙لااله الاانت سُبحانَکَ اِنّی کنتُ مِن الظالِمین☆
انشالله امروز بخر فردا صبح بزن

خیلی دوس دارم مثبت باشه ولی همینکه جهیزیه کامل نیی میترسم خونمون امادس وسایل هایی ک شوهرم باید بخره هم خریده اما مال من تکمیل نیس 

☠زندگی هیچ وقت آسون تر نمیشه ، تو قوی تر شوـ٨ـﮩـ۸ـﮩ♡ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ️ در تاریخ ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت❤🤞🏻
چشم عزیزم ❤️  چرا ترس؟ خیلی باید خوشحال باشی که😍😘

میدونی خیلییی ترسیدم ،نمیدونم از پس این مسئولیت بزرگ برمیام یا نه ،خیلیی مسئولیت سنگینیه ،من عااااشق بچه هام ،بارهااا خودمو تصور کردم روزی ک باردار بشم چطور میشم ،انقد ب بچه دار شدن فکر میکردم ،یهویی ک فهمیدم باردارم،هم خیلی خوشحال شدم ،هم خیلی ترسیدم

اگر مورد نداره برات ،بگو بدونم مشکلت چیه ک باردار نشدی با هفت سال اقدام ،شاید بتونم کمکت کنم 

پلی کیستیکم یه بار حامله شدم سقط شد حقیقتا تا الان خودمم زیاد پیگیرش نبودم و نمی‌خواستم زیاد

میدونی خیلییی ترسیدم ،نمیدونم از پس این مسئولیت بزرگ برمیام یا نه ،خیلیی مسئولیت سنگینیه ،من عااااشق ...

عادیه بلاخره یه تغییر اساسی تو زندگیت ایجاد شده اما سعی کن لذت ببری فقط 

میدونی خیلییی ترسیدم ،نمیدونم از پس این مسئولیت بزرگ برمیام یا نه ،خیلیی مسئولیت سنگینیه ،من عااااشق ...

همه ی ما این حسا رو تجربه کردیم انشالله که از پسش برمیایی و نی نی خوشگلمونو میگیری بغلتو و بوش میکنی😍😘😘😘😘😘

همه ی ما این حسا رو تجربه کردیم انشالله که از پسش برمیایی و نی نی خوشگلمونو میگیری بغلتو و بوش میکنی ...

قربونت برم عزیزم ،مرسی با حرفات ارامش میدی لعنتی😘

پلی کیستیکم یه بار حامله شدم سقط شد حقیقتا تا الان خودمم زیاد پیگیرش نبودم و نمی‌خواستم زیاد

الان اگر میخای و جدی دنبالش هستی ،

برای کیست و تنبلی تخمدان و این چیزا ،مهم ترین عامل تحرک،ورزش ب تنهایی خودش یه دارو عزیزم ،سعی کن حتماااا هم خودت برو باشکاه ورزش کن ،هم همسرت اگ تونست بره ،سبک زندگیتو تغییر بده ،شیرینی جات ،فست فود ،نمک زیاد اینارو نخور 

ب جاش مقوی جات و گرمیجات بخور ،اما وررش فراموش کن