2777
2789

من یه پسر خاله دارم که خیلی سنگین و کم حرف تو جمع دخترانه مثلا از دختر دوری میکنه و تو صحبت کردنم جوابای کوتاهی میده ک باعث خاتمه پیدا کردن مکالمه میشه  مثلا وقتی تو اتاقه ما دخترا میرفتیم تو با خاله م اون میرفت و کلا نه نگاهی میکنه نه حرفی میزنه حالا اینا به کنار یبار باهاش حرفم وا شد یک سال پیش که رل داری گفت رل چی هست گفتم داری یا ن گفت ما  بدرد عشق نمیخوریم و هیچ وقت رابطه عاشقانه رو تجربه نمیکنیم گفتم چرا اینو میگی گفت من خودمو مردی دیدم که فقط برای رسیدن ب اهدافش ب دنیا اومده و با فساد های ک از زنان و جنس مونث دیدم بد بین شدم و یخورده همرو خراب میبینم و اینطوری فک میکنم کسی وفادار نیست گفتم چه فسادی اثلا اینطور نیست چرا اینجوری میگی چی دیدی مگه گفت یه نمونه ش سایت های خاک برسری مستهجن که فیلم زنا با چندین نفر یا با حیوانت توشه من اینارو میبینم تحریک نمیشم باعث میشه فاسق بودن و ریمالود بودن زنان رو ببینم و باعث میشه اونارو موجودات کثیفی ببینم منم گفتم خاک تو سرت با این فکرت پس تو ازدواج نمیکنی تا ابد با این طرز فکرت نمیتونی ب درستی زندگی کنی کاملا در اشتباهی گفت وقتی ازدواج میکنیم ک بدونم قانون طلایی زندگی همسرم وفاداریه  منم گفتم ادم بی احساسی مثل تو  بهتره هیچ وقت ازدواج نکنه خلاصه یکم بحص کردیم و دیگ رفتم صفره رو بچینم وقت ناهار بود  😅😅😅😅😅

حالا این نوع نگرش    ک پسر خالم دارم بیماری یا اختلایی میتونه باشه بنظرتون اشتباه میکنه؟ من خودم اونجای ک گفت همتون کبیصین گفتم خاک تو سرت😅😅😅

شوهرمنم.دقیقا اینجوریه

همیشه میگ اگ ی روزی خدا بهمون بچه بده دختر نباشه😐ولی من همیشه بحث میکنم باهاش سر این موضوع

آرزوهاتو فالو کن مطمئن باش یه روزی بک میدن 💫❤️‍🔥 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو خوبه بدت میاد همش تو این سایتا پلاسی اون زنام با یه مرد دارن اینکارو میکنن پس اول از خودت متنفر شو

افسردگی از جنس غم نیست،خشم است،خشمی علیه خود!خشمی که رو به درون چرخیده وحمله میکند.///شما روح ندارید! شما روح هستید، ک جسم دارید.👻 روانشناس🤓🧠

با عرض معذرت فکر کنم پسر خالتون یه کم مشکل روانی داره اول اینکه اگه راست میگه چرا فیلم‌های مستهجن نگاه میکنه دوم بهش بگو مگه آقایون هم خلاف نمیکنن باشه اصلاً تو پاک و خوب اگه راست میگی همه رو به یه چشم نبین

میگفتی مامانت هم قبلا یه دختر بوده 

این مریضه و بی اعتماد 

معلومه رلش خاله ماله ای چیزی بوده🤣🤣🤣

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤

بهش میگفتی هیچ آدم نرمال و سالمی با دیدن فیلم س ک س زنان با حیوانات تحریک نمیشه

فقط بیماران خطرناک جنسی تحریک میشن

همینکه همچین چیزی رو تونسته نگاه کنه یعنی خودش هم همچین آدم نرمالی نیست. 

بعدش هم این مردا یه جوری در و گوهر می ریزن راجع به زنا که کثیف شدن و فلان که انگار مردای جامعه ما همه پیغمبرن

تقصیری هم ندارن. کجا می خواستن یاد بگیرن و ارزش زن رو بفهمن اخه