2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آرییییییییفراواندلیلش خدا😍

چقدر خوبه خوشبحالت که خدا دلتو به خودش خوش کرده...

من بخاطر وضعیت اقتصادی و بی آبی و تورم و شغل همسرم و مشکلات خانوادگی نمیتونم خوشحال و پر انگیزه باشم...

هی میگم تن سالم دارم ، بچه های سالم دارم چرا خوشحال نیستم،

یهو یه چیزی ته دلم میگه با این آینده نامعلوم چرا اینا رو به دنیا آوردی... حس میکنم به بچه هام ظلم کردم آوردمشون این دنیا

چقدر خوبه خوشبحالت که خدا دلتو به خودش خوش کرده...من بخاطر وضعیت اقتصادی و بی آبی و تورم و شغل همسرم ...

شیطونو لعنت کن خوشگلم.مامان بزرگ من تو شرایط جنگی چند تا بچه بزرگ کرده اما اونقد امیدوار و محکمه که ببینی کیف میکنی

آینده همیشه نامعلومه،کی از فردای خودش خبر داره؟ اونی میتونه تو زندگی آرامش داشته باشه که با خدا باشه

پس بپر بغل خدا.مجازی فضاش جالب نیس زیاد نیا.همش استرس و ناامیدیه

به جاش قرآن بخون نماز بخون کتاب خوب بخون با امامان حرف بزن

خب تو دختری من پسربعد یه سنی پسر باید یه همراه و معشوقی داشته باشه که دلگرمی بده بهش

من متوجه نشدم خانم نیستین

خوب ازدواج کنین.نگین شرایط اقتصادی و...... که واسه پارتنرام خرج میکنن

ازدواج هم حلاله هم جوابگو هس

من همسرم تصادف کرده ضربه م غزی شده. ب امید اینکه صبح خودش صدام بزنه که بیدارشو یا بگه گرسنمه یا بگه تشنمه از خواب بیدار میشیم با دخترم

خدایا به بزرگیت و مهربونیت قسم. به همه ی بانوووهای سرزمینت که در انتظار مادر شدن هستن،طعم شیرین مادری را بچشان.آمین