2777
2789
عنوان

بچها

| مشاهده متن کامل بحث + 833 بازدید | 117 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=260385541]سلام آبجی جونم  دندونم عفونت کرد بهش اهمیت ندادم کل صورتم ورم کرده عفونت تا چش ...

آخه زدم گوشیمو شکوندم 

با گوشی بابام میام سایت 🤣🤣

اینقدر صورتم بد ورم کرده نتونستم برم گوشی بخرم 

البته گوشیم نشکست فقط دیگه روشن نمیشه 😁

هستی عکس صورتم بدم بگرخی 🤣

هستی الان ؟یه خورده گیاهی سنتی پیش برو،اینحوری که نابود میشی دگزا پوکی شدید میاره

آبجی الان دارم از بیمارستان میام آمپول زد که زد انگار فلج شدم آدمی نیستم که دیگه هیچ دردی آزارم بده ولی جوری شد زیر بغلما گرفتن یه خانمه گفت حتما زد تو رگ عصبت یه لحظه غش کردم ولی هوشیار بودم ولی دستو پا همچی بی حس بود حتی نمیتونستم حرف بزنم هی گفتن خوبی خوبی بعد دو دقیقه گفتم خوبم 

آبجی الان دارم از بیمارستان میام آمپول زد که زد انگار فلج شدم آدمی نیستم که دیگه هیچ دردی آزارم بده ...

یعنی اینجور عفونت کرده الان احساس بی حسی که نداری؟ دیر به خودت رسیدی آره قشنگ گذاشتی عفونتش زیاد بشه

یعنی اینجور عفونت کرده الان احساس بی حسی که نداری؟ دیر به خودت رسیدی آره قشنگ گذاشتی عفونتش زیاد بشه

نه گرفتگی شدید 

اینقدر برام سخته که نگو 

من هر موقع آخ میگفتم نامزدم ده بار خودمو می‌برد دکتر دهبارم خودش میرفت شرح حال میداد برام

من صورتم 4تا جوش بزرگ بعد اصلاح زد بعد رفت شهر دیگه2ساعتو نیم راه پیش یه دکتر معروف گفت جاشون نمونه دارو ساختنی گرفت گفت بزن روشون منم هی میگفتم خدایی چقدر تو بیکاری هی بش غر میزدم میگفتم الحق زن ندیده ای 😭😭😭

دگزا چرا اصلا خوب نیست نمیدونم نمک درشت را میگن بزار لای دستمال نخی بعد گرم بشه بزار رو ورم صورتت می ...

از وقتی رفته همش مریصم چند بار کرونا دوبار آنفولانزا سخت یبار زانوم در اومد از جا کلی جوش که خودشون خوب شدن تموم دستو پا زخم جای تیغ چشمام کلی صعیف تر شدن کور شدم 

دلم براش یذره شده کاش میرفتم پیشش دیگه