2777
2789
عنوان

بچها

| مشاهده متن کامل بحث + 833 بازدید | 117 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخدا جوری سرم در میکنه حس میکنم الان سکته مغزی میکنم حالم خیلی بده

سلام خواهری خوبی ؟دلواپس شدم اینقده که نگو مبگم چرا سوگل جوابمو نداده یه چی شده الانم خوبه که هستی برمیگردنه ولی خودت باید بخواهی سر این اعصاب خودتو خورد نکن کاری که نکرده بودی بترکی اشتباه شده

بخدا جوری سرم در میکنه حس میکنم الان سکته مغزی میکنم حالم خیلی بده

نکن با خودت اینجوری یعنی من چقدر جوش خوردم گفتم یعنی چی شده آخه دختر تاپیک که مشکلی نداره درخواست میدی بترکه الانم مطمئنم برمیگردونه چون مشکلی نداشته

سلام سوگل خوبی ؟چی شده؟چون تاپیکت موضوع خاصی نداشته ازشون بخوای کاربریتو درست میکنن،دیگه اینقد ناراحتی نداره باکاربری جدید بیا مارو هم تگ کن حیف گوشیت نبوده واسه چیز الکی داغونش کردی

من میروم،اما زمانی خواهد رسید که درتاریکی های شب بانور شمع به دنبالم خواهید گشت...روحت شاد😔💔
آره ولی کاش بیاد خیلی نگرانشم آخه چیزی نشده بود

سلام آبجی جونم 

دندونم عفونت کرد بهش اهمیت ندادم کل صورتم ورم کرده عفونت تا چشمم هم رسیده چشمم تار شده 

عزیز دلم نگرانم نباش مرگ برای من عروسیه

[QUOTE=260385541]سلام آبجی جونم  دندونم عفونت کرد بهش اهمیت ندادم کل صورتم ورم کرده عفونت تا چشمم هم رسیده چشمم ...[/Q

خیلی بیشعوری سوگل چرا خبری ندادی از خودت خیلی نامردی به خدا اینقدر نگرانت شدم واقعا که 

نرفتی دکتر اصلا؟