2777
2789

سلام بچه ها دکترم جواب درست حسابی نمیده بهم

از روز پنجم پریود کلومیفن خوردم بعد یهو دندونم عفونت کرده زده تو صورتم، دندون پرشک بهم ده تا پنی سیلین داد 

میخواستم بدونم خوردن قرص و زدن آمپول پنیسیلین مشکی در روند آزادسازی تخمک ایجاد میکنه؟ 

تاالان 5تا پنیسیلین زدم، قرص کلومیفن فردا تموم میشه، 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

در روند تخمک گذاری خلل ایجاد میکنه یا نه رو نمیدونم

ولی الان که این همه دارو و آمپول مصرف کردی بهتره این ماه باردار نشی

این همه دارو عوارض شدیدی داره مخصوصا اگه یه بچه بوجود بیاد که قد یه نقطه س

متنفر از آدمای چرب زبون و خودشیرین.. ای کاش میشد همه آدمای دورو و خودشیرین رو خفه کرد  

وای پسر منم اینطور شده سینوساش عفونی شده  چندروزی بود چرک خشکن میخوره دیش دیدمدیهرچیزی مثل لوبیا زیر فکش دراومده میگه دست میزنی درد میکنه حالا امروز دیدم هم اون دندونی که عصب کشی کرده یکم بغلش باد کرده هم اون دندونی که از ته درمیاد لثش باد کرده نمیدونم از دندونه یا سرماخوردگی منم نگرانم

در روند تخمک گذاری خلل ایجاد میکنه یا نه رو نمیدونم ولی الان که این همه دارو و آمپول مصرف کردی بهتر ...

به شدتتتتتتتتتت با امضات موافقم

حرف دل منه

لایک ویژههههههه

👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

دوستای گل نی نی سایتی لطفا برای سلامتی دخترم دعا کنید،اسمش معصومه ست،ممنونم

کلا دکترا تا ازشون نپرسی هیچی نمیگه.من خودم کلا آنقدر سوال می پرسم همه رو هم جواب میدن. ولی این یه اصله دکترا تا چیزی رو نپرسی هیچی بهت نمی گن. اون دکترای تو فیلما هستن که نپرسیدن جواب میدم در واقعیت این شکلی نیستن

زنگ زدم، میگه حضوری بیا بهت بگم ی سوال زورش میاد 

زورش نمیاد عزیزم. ویزیت میخواد. بعضی دکترا چقدر پول پرستن

متنفر از آدمای چرب زبون و خودشیرین.. ای کاش میشد همه آدمای دورو و خودشیرین رو خفه کرد  
به شدتتتتتتتتتت با امضات موافقم حرف دل منه لایک ویژههههههه 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

سپاس    

کلا دکترا تا ازشون نپرسی هیچی نمیگه.من خودم کلا آنقدر سوال می پرسم همه رو هم جواب میدن. ولی این یه ا ...

وقتی میری مطبش سه چهار ساعت با تاخیر میاد، مریضا از ساعت 12تا سه منتظرش میمونن، وقتی هم ک میاد میری داخل اتاقش یا گوشیش زنگ میخوره یا داره جواب آزمایش و سونویی که منشی آورده میبینه و جواب میده