2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه فیسبوک هنوز زنده است؟

همه جا زندست بجز ایران

چون اینستاگرام و واتساپ و تلگرام و بقیه اپلیکیشن ها اومدن

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

بچه ها یه سوال من تو اینستا یه دوس پسر داشتم مال قدیم بعد زد بلاکم کرد از وقتی بلاکم کرده مدام پیج فیک میزنه با اسم خودش حای رو یکیشون عکس خودشم گذاشت تا حالا بیست تا ازش بلاک کرذم باز میبینم پیج فیک با ایم خودش میزنه بنظرتون علتش چیه 

منو که زد بلاک کرد دیگه پیج جدید میزنه چرا صفحه منم قفله بلکه کسی درخواست بده قبول کنم جزو فرندها من بشه

الان فرق فالوور با فرند چیه؟

من فیسبوک دارم ولی خیلی توش فعال نیستم. فالوئر وقتی هست که یه نفر شما رو فالو میکنه ولی شما فالوش نمیکنید اونوقت اون فالوئرت میشه اما اگه تو هم فالوش کنی و درخواستش رو اکسپت کنی میشه دوستت.

کاربر آقا
من فیسبوک دارم ولی خیلی توش فعال نیستم. فالوئر وقتی هست که یه نفر شما رو فالو میکنه ولی شما فالوش نم ...

مرررسی

بعد وقتی دو نفر که زن و شوهر هستن تو فالورای هم نباشن بعنی از حالت friend خارج شدن درسته؟