2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 97 بازدید | 35 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازدس شوهرت ناراحت نباش کاری که کردیو اونم کرده

من خیانت نکردم بهش،به خیچ کدومشون اگر ازدواج کردمم فقط فقط به خاطر خودش بود که زندگیش سرو سامون بگیر،الانم با اینکه با شوهرم اصلا رابطه زناشویی ندارم بازم خیانت نمیکنم،فقط احساسمم که ۱۸ سال با من و نمیتونم عوضش کنم،چیزی نیست دست خودم باشه

چطوری با این همه کثافت کاریش دوستش داری ..چطوری شوهر داری بهش فکر میکنی ..قضاوتت نمیکنم ولی خودتو گول نزن ببین تو زندگی دنبال چی هستی ...الان تنها کارت اینه که به فکر زندگی خودت باشه نه اون مرد تنوع طلب ..با وجود ابن موضاعات چرا رفتی خونه اون ..خودتم عجیبی 

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  
 عین داستان ترسناک‌ و‌دلهره اور بود

بخدا واقعی و الانم دارم زره زره آب میشم ،هیچ کاری هم از دستم بر نمیاد،خیلی به خودکشی فکر میکنم ولی فقط به خاطر مامانم و خواهرم اینکارو نمیکنم،چون شوهرم و اون مطمنم ککشونم نمیگزه

چطوری با این همه کثافت کاریش دوستش داری ..چطوری شوهر داری بهش فکر میکنی ..قضاوتت نمیکنم ولی خودتو گو ...

نمیدونم بخدا،تو عمل انجام شده قرار گرفتم،با خودم میگفتم دیگه برام اهمیت نداره ولی از وقتی اومدم اینجا دارم میفهمم چه غلطی کردم کاش،نمیزاشتم شوهرم بیاد اینجا

توضیح دادم که با من چکار کرد و چرا ازدواج کردم

عشقم اون نباید دروغ می‌گفته ک ازدواج کرده حتما یه دلیلی داشته ک دروغ گفته؟؟ نکنه بهش زیاد ابراز احساسات میکردی اون موقع ها؟؟ یا چیز دیگه

عشقم اون نباید دروغ می‌گفته ک ازدواج کرده حتما یه دلیلی داشته ک دروغ گفته؟؟ نکنه بهش زیاد ابراز احسا ...

خودش میگفت که برا این دروغ گفتم که به پای من نسوزی و ازدواج کنی،احساسات من وحشتناک بود همه دورو بریام فک میکردن روزی من ارش جدا بشم حتما مردم،ولی بخدا برا اینکه زندگیش خراب نشه ازدواج کردم با مردی وه قبل عقد فقط فقط ۵ دقیقه صحبت کردم،حالا حدایی مرد بدی نیست ولی خو خیانتش خراب کرد همه چیو

خودتم چنسال داشتی بهش خیانت میکردی چیزی ک عوض داره گله نداره عزیزم

من که باهاش رابطه نداشتم،تو این هشت سال حتی نگاهمم بهش نیفتاده،فقط در حد سلام و احوال پرسی