2777
2789
عنوان

خیانت

97 بازدید | 35 پست

میخوام از زندگی پر از خیانتم بگم

من ده سال با پسری دوست بودم که به خاطر خیانت بیش از حدش همیشه باهم در حال جروبحث بودم ولی چون عاشقانه دوسش داشتم  بازم برمیگشتم تا اینکه به دروغ گفت ازدواج کردم،وحشتناک درگیر شدم افسردگی گرفتم تا بعد شش ماه گفت زنم خیانت کرده منتظرم که درخواست طلاق بده دوباره مث قبل باهم باشیم،منم عذاب وجدان داشتم که شاید من باعث شدم زندگیش خراب بشه برای همون به اولین خاستگاری که اومد تو اون دوران بله گفتم اونم مردی مطلقه با یک بچه،که البته بچش اصلا به من مرتبط نبود،دیگه رابطم کلا باهاش قطع شد هر از چند گاهی تلفنی در ارتباط بودیم تامتوجه شدم که ازدواجش دروغ بوده قلبم به شدت شکست ،دوسالی باهاش صحبت نکردم ولی خو دلم طاقت نیاورد و بازم باهاش صحبت کردم ، الان که ۸ سال گذشته از ازدواجم و من بچه دار نشدم،الانم مسائلی پیش اومد و ناخواسته یا نمیدونم خواسته شدم مستاجرش،که خونش طبقه بالا من ،هر شب متوجه میشم دوست دوخترش و میاره خونه و صداشون میاد ،تاصبح عذاب میکشم ازین صداها،شوهرمم مرد خوب و آرومی تا اینکه فهمیدم اونم داره به من خیانت میکنه،شما میگین چکار کنم تو منجلاب خیانت گیر کردم،چند روز پیش دوست پسر سابقم و دم در با دوست دخترش دیدم شوک بهم وارد شد تا دیروز داغون بودم تازه امروز کنار اومده بودم که مچ شوهرمو گرفتم،الانم که دارم اینو تایپ میکنم دارم به عشق بازی اونا گوش میدم فک کنم دارم دیوونه میشم,اینو اضافه کنم درسته هنوز مث قبلا عاشقانه دوسش دارم ولی از وقتی ازدواج گردم بخدا تو چشاش هنوز نگاه نگردم

حالا شما میگید چطور تحمل کنم،اینهمه خیانت و

از هر دست بدی از همون دست پس میگیری..این برا قضیه شوهرت

اگه مث قبل دوسش داری پس حقته شوهرتم خیانت کنه

زودتر از اون خونه بزن بیرون

بعدم چجوریه ک صداشون تا خونه شما میا ؟

بعدم اون آدم درستی نیس ک هر شب با یکی میخابه هنوزم دوسش داری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از هر دست بدی از همون دست پس میگیری..این برا قضیه شوهرت اگه مث قبل دوسش داری پس حقته شوهرتم خیانت ک ...

آره شتید حق باتو باشه حقم،احساسمو نمیتونم عوض کنم خیلی کارا کردم ولی متاسفانه هموز مث قبل ازدواجم وقتی میبینمش دلم میلرزه ولی بخدا حتی نگاهش نمیکنم،دقیقا مث صاحبخونه ومستاجر رفتار میکنیم،نمیتونم بیام بیرون ،بد گیر گردم خیلی بد ،کاش درکم کنین قصد خیانت به شوهرم نداشتم وندارم

چقدر پیچیده و ناراحت کننده برو پیش مشاور هردوتا مردای زندگیتون سمی هستن

اره متاسفانه همین عذابم میده شوهرم خیلی مشکل عاطف داره بی احساس سرد مزاج رابطمون صفر،ولی با همه چیز میسازم ولی الان خیانتش عذابم میده یاد گذشتم میفتم،احساس میکنم مشکل اصلی خودمم

خدا بهت صبر بده پسره چقدر بی احساسه!! متولد چه ماهیه؟؟ چقدر داغون ..

آذر ماهی،دوست دارم دیدمش بهش بگم تو که میدونی عذاب میکشم چرا به شوهرم پیشنهاد دادی بیاد خونتونو بگیره

ببین تو خردادی هستی میتونی اگه بخوای دوباره ب زندگی برگردی  پس اون آذر ماهی تا ده سال چه غلطی ...

اصلا فکر نکنم بخواد ازدواج کنه،الان ۴۵ سالشه ومجرد

کاش میتونستم فراموشش کنم،بخدا همیشه از حدا میخوام شرایطی برام بوجود بیاره که گذشتمو فراموش کنم،اونهمه صربه روحی بهم وارد شد تموم بشه،ولی متاسفانه راهی نیست کاش دارویی بود میخوردی و همه چی فراموشت مبشد،با بچه دار نشدنم و ۳ بار آی وی اف ناموفق حسابی شرایط روحیم داغون