2777
2789

میگف بیام بقل بوس اینا ..همش میگف عشقم عاشقتم اینا 😂😂😂منم زدم بلاکش کردم از روبیکا اینستا...ازش شات خاسم از صفحه چتمون دیدم اسمم سیو کردع مثلن رقی1🤦‍♀️😑 

وای اون روز یک بچه مدرسه ای ابتدایی هم به دو تا دختر بزرگ  میگفت لب میدین ...خدا رحم کنه به این ...

😐

لطفا مطالبی که درباره طب سنتی که چی بخورید و چی نخورید رو گذاشتم گوش نکنید بعضیاش اشتباه بوده 🥲                                               کسایی هم که انجام دادن واقعا ببخشید من قصدم خیر بود خیلی دوست داشتم به بقیه کمک کنم و یکم یاد گرفتم فکر کردم خیلی یاد گرفتم و همه چی تمومم🥲                                          🌸به بزرگی خودتون ببخشید🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای اون روز یک بچه مدرسه ای ابتدایی هم به دو تا دختر بزرگ  میگفت لب میدین ...خدا رحم کنه به این ...

اره معلوم نیس چشونه اسکل ها😂😂😂 من فقد ایشون شمارم میدونه چکار کنم بهش اس بدم بگم شمارم پاک کن 

خواهر معلم ابتدایی  پسروته هست میگفت اوضاعشون خرابه ی کار هایی میکنند هنگ میکنی 

زندگی به من آموخت هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست...😊