sara_70_hamed مدیر عضویت: 1401/08/23 تعداد پست: 3998 عنوان حسابداری | مشاهده متن کامل بحث + 65 بازدید | 22 پست بچه ها امروز یکاری بهم پیشنهاد شد از صبح ۸/۵ تا ۶/۵ با بیمه و حقوق ۸/۵ ،بنظرتون خوبه؟برم؟دو دلم یکم بخاطر تایم کاریشمیشه راهنماییم کنید. 1401/08/27 | 00:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
lawstudenttt عضویت: 1400/08/26 تعداد پست: 1147 چرا چرا چرا اینقد داری آویزون بازی در نیاری؟ بیخیال باش سرتو گرم کن تا دلش تنگ بشه نمیدونم چرا قهر ... نه نه اصلا فضول نیستم نگرانم فقط .ببخشید فکر کنم زیادی سوال پرسیدم ناراحت شدی ممنون که وقت گزاشتی🌹
sara_70_hamed مدیر استارتر عضویت: 1401/08/23 تعداد پست: 3998 نه نه اصلا فضول نیستم نگرانم فقط .ببخشید فکر کنم زیادی سوال پرسیدم ناراحت شدی ممنون که وقت گزاشتی🌹 نه اتفاقا خس نزدیکی زیادی باهات کردم که اینقد تند جواب دادمیعنی اگه نزدیکم بودی دو فصلم همدیگرو میزدیم😅ببین عزیزم تو رو حدا گوش بده زندگیت حیفه
lawstudenttt عضویت: 1400/08/26 تعداد پست: 1147 نه اتفاقا خس نزدیکی زیادی باهات کردم که اینقد تند جواب دادم یعنی اگه نزدیکم بودی دو فصلم همدیگرو می ... میدونم اتفاقا منم میخواستم ببگم ببهت که چرا. انقدرر حس نزدیکی میکنم بهت که. شما گفتی .چشم دیگه پیام نمیده پیگیریم نمیکنم منه یه ماهه میگم قبول نمیکنه دیگه محل نمیزارم ببینم درست میشه یا نه .نهایتش طلاقه .واقعا نمیدوونم دیگه چیکار کنم 😔
sara_70_hamed مدیر استارتر عضویت: 1401/08/23 تعداد پست: 3998 میدونم اتفاقا منم میخواستم ببگم ببهت که چرا. انقدرر حس نزدیکی میکنم بهت که. شما گفتی .چشم دیگه پیام ... از خدام دور نکن خودتو ،به خودتم برس زیاد اهل بخودت رسیدن تو قسمت صورت نیستی نه؟رژ پر رنگ؟چشای سیاه؟
lawstudenttt عضویت: 1400/08/26 تعداد پست: 1147 از خدام دور نکن خودتو ،به خودتم برس زیاد اهل بخودت رسیدن تو قسمت صورت نیستی نه؟رژ پر رنگ؟چشای ... چرا بخودم میرسم ولی کمرنگ
sara_70_hamed مدیر استارتر عضویت: 1401/08/23 تعداد پست: 3998 چرا بخودم میرسم ولی کمرنگ الان تاپیکتو دیدم نرو دعا نویس که گند میخوره به زندگیتچهار قل آیت الکرسی بخون زیاد،خدا رو که داری باهاش درد و دا کنمنظورم همینا بودا شوهرت آرایش خوشکل دوست داره
lawstudenttt عضویت: 1400/08/26 تعداد پست: 1147 الان تاپیکتو دیدم نرو دعا نویس که گند میخوره به زندگیت چهار قل آیت الکرسی بخون زیاد،خدا رو که داری ... باشه گلم ممنون
artadokhtt عضویت: 1399/08/01 تعداد پست: 1777 بازور خانوادش قبول کرد که فعلا همینجوری بمونه ای بابا عزیزم میفهممت بلاتکلیفی خیلی سخته امیدوارم زودتر میونتون خوب بشه قربونت بشم فقط دعا کن توکلت به خدا باشه اگه به صلاحت باشه حتما درست میشه💚💚💚