2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خانم صبای گرامی. انتخاب متن و تصویرتون خیلی خوبه، آفرین بر شما

آقا هستم، بهترین صفت، داشتن انسانیت است، البته به شرطی که طرف مقابل ارزشش رو داشته باشه و قدر بدونه. تاپیکهای خوب رو میخونم و کمکهام و دیدگاهمو میزارم ولی اهل کار خلاف نیستم.🌹👍🏻
ممنونم آقا محمد...🌹🌹

خواهش میکنم. امیدوارم تو کار و زندگی همیشه شاد ، تندرست و پیروز باشید. شما میتونید تو شهرتون اگه هست، تو جلسات ادبی و شعر شرکت کنید و سطح ادبیتون رو بالاتر ببرید یا تو برنامه های مشاعره که در تلویزیون پخش میشه نگاه کنید و تو این کار پیشرفت داشته باشید، ان شاءالله

آقا هستم، بهترین صفت، داشتن انسانیت است، البته به شرطی که طرف مقابل ارزشش رو داشته باشه و قدر بدونه. تاپیکهای خوب رو میخونم و کمکهام و دیدگاهمو میزارم ولی اهل کار خلاف نیستم.🌹👍🏻
خواهش میکنم. امیدوارم تو کار و زندگی همیشه شاد ، تندرست و پیروز باشید. شما میتونید تو شهرتون اگه هست ...

خیلی ممنونم همچنین

متاسفانه شهرمون امکاناتش خیلی پایینه...

ولی خودم چون عاشق شعر و دکلمه هستم ،تو زمان بیکاری و خلوتم رمان مینویسم و شعرای مختلفو با هم ادغام میکنم ...

خیلی ممنونم همچنین متاسفانه شهرمون امکاناتش خیلی پایینه... ولی خودم چون عاشق شعر و دکلمه هستم ، ...

این خیلی خوبه میتونید شبیه خانم سیمین دانشور همسر جلال آل احمد بشید. ان شاءالله

خیلی ممنونم همچنین متاسفانه شهرمون امکاناتش خیلی پایینه... ولی خودم چون عاشق شعر و دکلمه هستم ، ...

اسم سووشون تا حالا به گوشتون خورده؟

البته من کارام دلیه... کلا با خوندن این متنا و شعرا جون میگیرم

ای خیلی خوبه یک خانم اهل شعر و شاعری باشه، انسان علاوه بر عقل دارای احساسات و عاطفه هم هست، و شعر گفتن  یک صفت نیک هست که در شما جریان داره و اگه بتونید اونو تو راه درست هدایتش کنید میتونه باعث پیشرفت و جهش در زندگیتون بشه، زنان شاعر هم در تاریخ داریم. مانند خانم فروغ فرخزاد، پروین اعتصامی و فکر کنم پروین دولت آبادی،مدرک کارشناسی خودم هم ، زبان و ادبیات فارسی هست.