2777
2789
عنوان

#دل آرام...💙

| مشاهده متن کامل بحث + 116 بازدید | 19 پست
بله یکی از بهترین و پرطرفدارترین شاهکارای خانم دانشوره

خانم صبای گرامی، شما هم میتونید بشید، این نیاز داره به یک تصمیم قاطع شما و شرکت در جلسات ادبی، و در صورت تمایل انتخاب رشته رشته زبان و ادبیات فارسی در کنکور، البته متاسفانه در کشور خودمون بازار کار این رشته یکم لنگ هست، و اگه شما بتونید تصمیم بگیرید تا مدرک کارشناسی ارشد و دکترا برید بالا امکان تدریس در دانشگاه براتون هست.

آقا هستم، بهترین صفت، داشتن انسانیت است، البته به شرطی که طرف مقابل ارزشش رو داشته باشه و قدر بدونه. تاپیکهای خوب رو میخونم و کمکهام و دیدگاهمو میزارم ولی اهل کار خلاف نیستم.🌹👍🏻
ای خیلی خوبه یک خانم اهل شعر و شاعری باشه، انسان علاوه بر عقل دارای احساسات و عاطفه هم هست، و شعر گف ...

بله حرفتون کاملا صحیحه

خیلی ممنونم بابت نظرات و پیشنهادای مثبت و انرژی بخشتون...🌹🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله حرفتون کاملا صحیحه خیلی ممنونم بابت نظرات و پیشنهادای مثبت و انرژی بخشتون...🌹🌹

خواهش میکنم. امیدوارم که خداوند بزرگ، همیشه یار و پشتیبان شما باشه، بتونید رشته تحصیلی مورد علاقه تون رو برید و در زندگی شاد تندرست و پیروز باشید، انشاءالله. من دیگه کامنت نمیدم تا بتونید راحت به مطالعه تون برسید. خدا نگهدار شما.

آقا هستم، بهترین صفت، داشتن انسانیت است، البته به شرطی که طرف مقابل ارزشش رو داشته باشه و قدر بدونه. تاپیکهای خوب رو میخونم و کمکهام و دیدگاهمو میزارم ولی اهل کار خلاف نیستم.🌹👍🏻