2777
2789

هر دختر هم سن سالم میبینم با ی پسر قد بلند هیکلی ازدواج کرده ..... واقعا برا شمام همینجوره؟ حس میکنم برا منم مهم شده قبلا مهم نبود ولی الان انگار مهم شده علاوه بر قد بلند بودن هیکلی باشه

لطفاً درخواست دوستی ندید،، اگه جواب تاپیکاتونو میدم بدونید از رو خیر خواهیه دیگه هر جور دوست دارید قضاوت کنید من اصراری ندارم ، شنونده باید عاقل باشه، برام دعا کنید مشکلم حل بشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهرم نه قد بلنده نه هیکلی ولی ب دلم نشسته مث چی🥰

باید به دلت بشینه  یهو میبینی عاشق یکی شدی هیچکدوم از معیاراتو نداره

آن چیز که قسمت توست از کنارت نخواهدگذشت🕊️🤍
من دیروز داشتم تو فاز جوگیری میگفتم وا از مردای شکم دار بدممم میاد اه اه  بعد یهو برگشتم نگا ش ...

😅😅😅

لطفاً درخواست دوستی ندید،، اگه جواب تاپیکاتونو میدم بدونید از رو خیر خواهیه دیگه هر جور دوست دارید قضاوت کنید من اصراری ندارم ، شنونده باید عاقل باشه، برام دعا کنید مشکلم حل بشه

برای من مهم بود

یبار نامزد کردم اصلا شبیه معیارام نبود

الان معیارام الویت دارن برام و دوست دارم کسی ک باهاشم قد بلند و هیکلی باشه

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»«خدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود»امیدوارم همینقدر قشنگ براتون بخواد❤🌱خدایا صلاحتو با حاجت دل من یه گره کور بزن❤️
خیلی خال داشت😁چندسال تحمل کردم،دو سه هفته پیش بردمش خالاشو برداشت😂

🙄😐😂