2777
2789
حتما باید ناشتا صبح بی بی بزنی ؟

نه ناشتایی نمیخواد صب بیدار شدی ادرار اولتو بزنی بهتره میزان هورمون بالاتره، وگرنه کل روز میشه. من هیکدومو اول صب نزدم

رستا ام ، میرزایی :) . . . منتظرم ، منتظر روزهای خوب که هر روز وجودشو حس میکنم ♡
اره معمولا هاله میندازه، مال من دو روز قبل موعدم نشون داد، روز موعد آز بتا اادم

من‌فردا موعد پریودیمه الان لک قهوه ای دیدم  بدون هیچ‌دردی ممکنه پریودی باشه یا لانه گزینیه ؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من‌فردا موعد پریودیمه الان لک قهوه ای دیدم  بدون هیچ‌دردی ممکنه پریودی باشه یا لانه گزینیه ؟

اگه ادامه پیدا کرد احتمالا شروع پریودیه

رستا ام ، میرزایی :) . . . منتظرم ، منتظر روزهای خوب که هر روز وجودشو حس میکنم ♡
نه ناشتایی نمیخواد صب بیدار شدی ادرار اولتو بزنی بهتره میزان هورمون بالاتره، وگرنه کل روز میشه. من ه ...

نمیدونم الان پریود شذم یا لانه‌گزینیمه نمیخوام و  نمیتونمم به‌کسی از نزدیکام  بگم 

نمیدونم الان پریود شذم یا لانه‌گزینیمه نمیخوام و  نمیتونمم به‌کسی از نزدیکام  بگم

الان رو باردار بودن حساب نکن تا بی بی نزدی و از ندادی، گاهی ماه های اقدام قبل پری لکه بینی شروع میشه بعد پری میشی.

فعلا اول بی بی بزن اگه پریت عقب افتاد آز بده

مال من از دیروز تا حالاس  مثلا جوش قبل پریود ک همیشه میزدم هم زدم

موعدت اگه رسیده بی بی بزن، بی بی ها خطاشون خیلی کمه هروقت هاله انداخت آز تیتر بتا بدین

الان رو باردار بودن حساب نکن تا بی بی نزدی و از ندادی، گاهی ماه های اقدام قبل پری لکه بینی شروع میشه ...

فردا موعدشه  بی بی میزنم. فردا صب اگر پریود نشم. 

مرسی عزیزم میشه اگر بازم سوالی داشتم ازتون بپرسم ؟!

فردا موعدشه  بی بی میزنم. فردا صب اگر پریود نشم.  مرسی عزیزم میشه اگر بازم سوالی داشتم از ...

اره عزیزم حتما. لطفا برا منم خیلی دعا کن بارداری سالمی داشته باشم🥲