zargol_ze مدیر عضویت: 1401/01/02 تعداد پست: 235 عنوان لانه گذینی | مشاهده متن کامل بحث + 46 بازدید | 31 پست ممکنه تاریخ پریود و لانه گذینی یکی باشه؟ینی دقیقا توی روزی ک قراره پریود شی لانه گذینی شروع شه 1401/08/26 | 19:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
r_mzi عضویت: 1400/02/29 تعداد پست: 1193 حتما باید ناشتا صبح بی بی بزنی ؟ نه ناشتایی نمیخواد صب بیدار شدی ادرار اولتو بزنی بهتره میزان هورمون بالاتره، وگرنه کل روز میشه. من هیکدومو اول صب نزدم رستا ام ، میرزایی :) . . . منتظرم ، منتظر روزهای خوب که هر روز وجودشو حس میکنم ♡
abi_asemani عضویت: 1397/04/25 تعداد پست: 8675 اره معمولا هاله میندازه، مال من دو روز قبل موعدم نشون داد، روز موعد آز بتا اادم منفردا موعد پریودیمه الان لک قهوه ای دیدم بدون هیچدردی ممکنه پریودی باشه یا لانه گزینیه ؟
r_mzi عضویت: 1400/02/29 تعداد پست: 1193 منفردا موعد پریودیمه الان لک قهوه ای دیدم بدون هیچدردی ممکنه پریودی باشه یا لانه گزینیه ؟ اگه ادامه پیدا کرد احتمالا شروع پریودیه رستا ام ، میرزایی :) . . . منتظرم ، منتظر روزهای خوب که هر روز وجودشو حس میکنم ♡
abi_asemani عضویت: 1397/04/25 تعداد پست: 8675 نه ناشتایی نمیخواد صب بیدار شدی ادرار اولتو بزنی بهتره میزان هورمون بالاتره، وگرنه کل روز میشه. من ه ... نمیدونم الان پریود شذم یا لانهگزینیمه نمیخوام و نمیتونمم بهکسی از نزدیکام بگم
abi_asemani عضویت: 1397/04/25 تعداد پست: 8675 اگه ادامه پیدا کرد احتمالا شروع پریودیه ای بابا 🤕😢 فک میکردم باردارم اخه خیلی به بو حساس شدم
r_mzi عضویت: 1400/02/29 تعداد پست: 1193 نمیدونم الان پریود شذم یا لانهگزینیمه نمیخوام و نمیتونمم بهکسی از نزدیکام بگم الان رو باردار بودن حساب نکن تا بی بی نزدی و از ندادی، گاهی ماه های اقدام قبل پری لکه بینی شروع میشه بعد پری میشی.فعلا اول بی بی بزن اگه پریت عقب افتاد آز بده رستا ام ، میرزایی :) . . . منتظرم ، منتظر روزهای خوب که هر روز وجودشو حس میکنم ♡
zargol_ze مدیر استارتر عضویت: 1401/01/02 تعداد پست: 235 اگه ادامه پیدا کرد احتمالا شروع پریودیه مال من از دیروز تا حالاس مثلا جوش قبل پریود ک همیشه میزدم هم زدم
r_mzi عضویت: 1400/02/29 تعداد پست: 1193 ای بابا 🤕😢 فک میکردم باردارم اخه خیلی به بو حساس شدم یکم صبر کن دختر😁 رستا ام ، میرزایی :) . . . منتظرم ، منتظر روزهای خوب که هر روز وجودشو حس میکنم ♡
r_mzi عضویت: 1400/02/29 تعداد پست: 1193 مال من از دیروز تا حالاس مثلا جوش قبل پریود ک همیشه میزدم هم زدم موعدت اگه رسیده بی بی بزن، بی بی ها خطاشون خیلی کمه هروقت هاله انداخت آز تیتر بتا بدین رستا ام ، میرزایی :) . . . منتظرم ، منتظر روزهای خوب که هر روز وجودشو حس میکنم ♡
abi_asemani عضویت: 1397/04/25 تعداد پست: 8675 الان رو باردار بودن حساب نکن تا بی بی نزدی و از ندادی، گاهی ماه های اقدام قبل پری لکه بینی شروع میشه ... فردا موعدشه بی بی میزنم. فردا صب اگر پریود نشم. مرسی عزیزم میشه اگر بازم سوالی داشتم ازتون بپرسم ؟!
r_mzi عضویت: 1400/02/29 تعداد پست: 1193 فردا موعدشه بی بی میزنم. فردا صب اگر پریود نشم. مرسی عزیزم میشه اگر بازم سوالی داشتم از ... اره عزیزم حتما. لطفا برا منم خیلی دعا کن بارداری سالمی داشته باشم🥲 رستا ام ، میرزایی :) . . . منتظرم ، منتظر روزهای خوب که هر روز وجودشو حس میکنم ♡
abi_asemani عضویت: 1397/04/25 تعداد پست: 8675 اره عزیزم حتما. لطفا برا منم خیلی دعا کن بارداری سالمی داشته باشم🥲 الهی امین انشاللهبارداری سالم وراختو خوبی خواهی داشت خواهر
r_mzi عضویت: 1400/02/29 تعداد پست: 1193 الهی امین انشاللهبارداری سالم وراختو خوبی خواهی داشت خواهر فداتشم عزیزم 😍 رستا ام ، میرزایی :) . . . منتظرم ، منتظر روزهای خوب که هر روز وجودشو حس میکنم ♡