2777
2789
عنوان

سرگیجه و پنیک

109 بازدید | 11 پست

کیا پانیک دارن تو رو خدا بیاین من اولین بار مشکلم با پنیک شدید شروع شد الان مثلا وقتی طر غذا میشینم یه حس بدی پشت سرم دارم درد نمیکنه ولی انگار سنگینه یه حالتیه که نمیتونم توصیف کنم بعد یهو سرم گیج میره انگار خودم تکون میخورم سفره مثل تاب تکون میخوره بعد استرس میگیرم ضعف میره بدنم دست و پام شل و بی جون میشه چیکار کنم به نظرتون دوباره ام ار ای برم ؟کسی اینجوری هست؟😭

ام آر آی رفتی؟

اوف پانیک خیلی عذاب دهندس 😔ولی باید شاد باشی و کمترین استرسی نداشته باشی وگرنه تموم نمیشه

جایی دورتر از خودم ایستاده ام به تماشای کسی که به جای من زندگی میکند چه بی‌رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی:)🌱80/10/22

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره یه بار دو سال پیش یه بارم ۶ماه پیش

اگه مشکلی نداشت اصلا نگران نباش خوب میشی

جایی دورتر از خودم ایستاده ام به تماشای کسی که به جای من زندگی میکند چه بی‌رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی:)🌱80/10/22
نه مشکل نداشت میترسم تو این ۶ماه که انقد استرس و پنیک گرفتم ام اس گرفته باشم

نه بابا تو ۶ماه ام اس کجا بود این فکرا رو میکنی بدتر میشی فقط وفقط باید بیخیال باشی

پس شدید نیست واسه شما

نمیدونم خفگی بخاطر افتادگی دریچه میتراله یا پانیک ولی تنگی نفس همیشه دارم اوایل حس مرگ داشتم

منم افتادگی خفیف دارم دکتر گفت علائم ایجاد نمیکنه

منو خیلی اذیت میکنه خفیف فک نکنم باشه