2777
2789
عنوان

حرکات جنین

127 بازدید | 24 پست

۱۸ هفته و دو روزم بود که رفتم انومالی 

بچم خوابیده بود فقط دستاشو تکون میداد انگوشتاشو می مکید و پنجه ی پاهاشو جم میکرد 

ولی حرکت نداشت 

دکتر گفت برو یه چیزی بخور بعد دوباره سونو کنیم

بعد ۱ ساعت بازم خواب بود و هرچی ضربه میزد به شکمم اصلا حرکت انچنانی نمیکرد فقط سرشو خم میکرد یا بازم دستاشو تکون میداد 

تا الانم خودم هیچی از حرکتاشو نفهمیدم

بچم تنبله یعنی ؟ طبیعیه ؟ چی کار کنم فعال تر شه 

همش خوابه انگار 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زوده حالا من از ۲۱هفته حرکاتشو کامل متوجه شدم

حالا اونکه من خودمم بفهمم به کنار

ولی چرا بعد از اونهمه چیزیای شیرینی که خودم بازم تنبل خانم خواب بود ؟ 

نمیخوام بچم تنبل شه 

به تغذیه ی من ربطی داره ؟

حالا اونکه من خودمم بفهمم به کنار ولی چرا بعد از اونهمه چیزیای شیرینی که خودم بازم تنبل خانم خواب ب ...

دختر منم تو شکمم بود تنبل بود nst دادم میترسیدم چرا همش خوابه الان ماشاالله خونه رو زیر و رو میکنه از بس شیطونه

من میتونم چون با اراده ام💪🏻وزن شروع:80 هدف اول:🔒۷۵ هدف دوم:🔒۷۰ هدف سوم:🔒۶۵ هدف چهارم:🔒۶۰

بزرگتر بشه حرکاتش محکم تر میشه. من از 18هفته حس کردم کامل. الان 26هفته هستم خیلی محکم تر تکون میخوره 

صبر کن چن هفته دیگه، شاید جفتت قدامی هست که کمتر حرکاتت حس میشه

5 اردیبهشت 1401، 23رمضان بی بی چکم هاله کمرنگ انداخت. خدایا شکرت بابت عیدی قشنگت.      8 اردیبهشت 1401جواب آزمایشم مثبت شد با بتای 123.  ولی متأسفانه سقط شد 😔.            40 روز بعدش دوباره فهمیدم باردارم. 14 تیر صدای قلبشو شنیدم 😍😍خدایا مواظب تو راهیم باش ♥️ 
دختر منم تو شکمم بود تنبل بود nst دادم میترسیدم چرا همش خوابه الان ماشاالله خونه رو زیر و رو میکنه ا ...

nst چیه ؟

دکتر گفت باید انجام بدین ؟

کی اولین حرکتاشو فهمیدین ؟ 

حالا اونکه من خودمم بفهمم به کنار ولی چرا بعد از اونهمه چیزیای شیرینی که خودم بازم تنبل خانم خواب ب ...

گلم نگران تنبلیش نباش اینجوری ک نمیشه گف تنبله...شاید اونجوری راحته چی بگم😁😁😁کاریش نداشته باش بزار بخوابه😁

İyi ki sevmişim seni

توکه نمیتونی کاری کنی. فعالیت جنین هم تایم خاصی داره شاید اون زمان درحال استراحت بود وقتی جواب آزمایش سونو نرماله فکرشو نکن. حس کردن هم تا هفته ۲۱ ۲۲ وقت هس

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡