2777
2789
عنوان

حرکات جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 127 بازدید | 24 پست
اره جفتم قدامیه 

جفت قدامی حرکات کمتر حس میشه 

5 اردیبهشت 1401، 23رمضان بی بی چکم هاله کمرنگ انداخت. خدایا شکرت بابت عیدی قشنگت.      8 اردیبهشت 1401جواب آزمایشم مثبت شد با بتای 123.  ولی متأسفانه سقط شد 😔.            40 روز بعدش دوباره فهمیدم باردارم. 14 تیر صدای قلبشو شنیدم 😍😍خدایا مواظب تو راهیم باش ♥️ 
 nst چیه ؟ دکتر گفت باید انجام بدین ؟ کی اولین حرکتاشو فهمیدین ؟ 

من اولین حرکاتش رو ۲۰هفته بودم فکر کنم فهمیدم

Nst نوار قلب جنین هستش اگر تو ماه های بالاتر کم تکون بخوره میگیرن من ۳۶هفته دادم

الان واسه شما زوده آنقدر نگران کنی خودتو

من میتونم چون با اراده ام💪🏻وزن شروع:80 هدف اول:🔒۷۵ هدف دوم:🔒۷۰ هدف سوم:🔒۶۵ هدف چهارم:🔒۶۰

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حرکت و فعالیت  دختر و پسر فرق میکنه؟  

اره گلم دختر ار ۱۲ هفته حرکاتش مثل نبض حس میشه و بعدش بیشتر لگد مدله ولی پسر حرکاتش خیلی دیرتر حس میشه و مثل ماهی این ور اون ور سرمیخوره انگار اینمدلی حرکات اولش

İyi ki sevmişim seni
گلم نگران تنبلیش نباش اینجوری ک نمیشه گف تنبله...شاید اونجوری راحته چی بگم😁😁😁کاریش نداشته باش بزا ...

مامانم گاهی شوخی میکنه میگه خواباشو اون تو تکمیل میکنه به دنیا که بیاد پدرتو شب تا صب در میاره 😂

حالا اونکه من خودمم بفهمم به کنار ولی چرا بعد از اونهمه چیزیای شیرینی که خودم بازم تنبل خانم خواب ب ...

نگو تنبل بگو آرومه 

پسر منم تو شکمم حرکاتشو حس نمیکردم اصلن 

دنیام اومد الانم ۴ سالشه خیلی اروم و عاقاست 

البته بجز اقتضای سنش ک شیطنت داره 

ولی خیلی ذاتی آرومه 

وقتی باهاتون بحثم میشه   جوابتو میدم و از تایپک میرم  ریپلای هم باز نمیکنم    پس خودتو ب کشتن نده 

ببین احساس کردن حرکت جنین به جفتت بستگی داره نه دختر پسر

جفت من خلفی بود واسه همین زودتر فهمیدم جفت قدامی معمولا دیر میفهمی

من میتونم چون با اراده ام💪🏻وزن شروع:80 هدف اول:🔒۷۵ هدف دوم:🔒۷۰ هدف سوم:🔒۶۵ هدف چهارم:🔒۶۰
مامانم گاهی شوخی میکنه میگه خواباشو اون تو تکمیل میکنه به دنیا که بیاد پدرتو شب تا صب در میاره 😂

اره گلم راس میگه😁😁اونموقع میگی تروخدا فقط یه ساعت بخواب استراحت کنم 

İyi ki sevmişim seni
اره گلم دختر ار ۱۲ هفته حرکاتش مثل نبض حس میشه و بعدش بیشتر لگد مدله ولی پسر حرکاتش خیلی دیرتر حس می ...

منکه  اون موقع هم چیزی نفهمیدم حتی یه نبض ریز

فقط همین چند روز پیش حواسم نبود موقع نشستن رو شکمم خم شده بودم حس کردم زیر دلم مور مور شد نمدونم حرکت اون بوده یا نه  

منکه  اون موقع هم چیزی نفهمیدم حتی یه نبض ریز فقط همین چند روز پیش حواسم نبود موقع ن ...

خب پس دیر حرکت کرده‌نگران نباش هنوز زوده ..nst انجام بدی ریزتزین حرکاتم برات میزنه خیالت راحت میشه 

İyi ki sevmişim seni