2777
2789
عنوان

چه خوب که دوران عقد نداشتم😅

| مشاهده متن کامل بحث + 940 بازدید | 34 پست
قبلاً زیاد سفر رفتیم  البته امسال فقط عید رفتیم و بخاطر بارداریم کلاً خونه بودم الان هم هفته‌ه ...

عزیزم 😍 انشالله نی نی بسلامتی بدنیا بیاد ....خوب تو سفرها همسرتان چطوری ؟؟؟ یعنی بالاخره از جو کار و خانواده خودش دور شده باهات بهتر رفتارش ؟ 

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

عزیزم 😍 انشالله نی نی بسلامتی بدنیا بیاد ....خوب تو سفرها همسرتان چطوری ؟؟؟ یعنی بالاخره از جو کار ...

خیلی ممنونم😘

بله در دوری از کار و خانواده با من بهتره

ولی باز هم من حق گله و شکایت نداشتم و ندارم

تا میام به نسبت یه مسئله‌ای اعتراض کنم اول میگه ولش کن بیا حرف‌های خوب بزنیم یا میگه من از کنار تو بودن فقط آرامش میخوام و بیا آرامشمون رو بهم نزنیم

اگر بعدش سکوت کنم که هیچی

ولی اگر به اعتراضم ادامه بدم بلند میشه میره تازه این حالت محترمانه‌اش هست

کاربری قبلیم ترکید؛ دوستای قدیمی نی‌نی‌سایتی لطفاً اگر این اکانت جدیدم رو دیدید بهم درخواست دوستی بدید تا دوباره هم رو پیدا کنیم❤اگر سوالی در مورد ای‌وی‌اف داشتید بپرسید البته من تخصصی ندارم و فقط بنا به تجربه خودم پاسخ میدم🌿
خیلی ممنونم😘 بله در دوری از کار و خانواده با من بهتره ولی باز هم من حق گله و شکایت نداشتم و ندارم ...

عزیزم خیلی مردها همینن حوصله شکایت ندارن ....کلا با ما متفاوت هستن و لی دورتو با ادمهای خوب پر کن مشاور برو ....انگار نباید با مردها زیاد درد دل کرد من اینطور فهمیدم ...حالا نمیدانم درسته یا نه ولی ما هم مردامون اینطوری هستن حوصله شکایت ندارن