2777
2789
عنوان

چه خوب که دوران عقد نداشتم😅

| مشاهده متن کامل بحث + 940 بازدید | 34 پست
من سال ۸۴ عقد کردم و هیچ فیلمی هم در کار نیست چندسال بعد وقتی دخترم بزرگ شد و گیر داد عکس عروسی خوا ...

بقیه زندگیتم چقدر شبیه منه خانواده شوهر رو اعصاب...انداختن یکی از اعضای خانواده رو سرت و بگن بگیر ازش مراقبت کن🥲

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

چقدر ما مظلومیم…

عزیزم خیلبا مراسم ندارن 

پارسال رفته بودم استخر یک خانمی خوشگل بود و ارشد هم داست تک دختر بود با مامانش اومده بود نگو که دختر تازه عروس بود واسش مراسم نگرفته بودن بخاطر کرونا مادر ناراحت بود ولی دختر میگفت عیب نداره خیلی هم پولدار بودن ....

اره خیلی البته من به دلایلی اینارو نداشتم و الان نگاه به عکسای تو محضرمم میکنم همش چشام پر اشکه حتی ...

منم دلم نمیخواد فیلم محترم ببینم

منم عقدم محضری 

جشن عروسی نداشتم

ماه عسل

البته اون زمان بنا به شرایطی انتخاب خودم بود... 

زیادی خوب نباش...
عزیزم خیلبا مراسم ندارن  پارسال رفته بودم استخر یک خانمی خوشگل بود و ارشد هم داست تک دختر بود ...

عزیز ببین اون خانوم به خاطر شرایط کرونا این شرایط روپذیرفت و بدون عروسی رفته بعد از چند سال پیش خودش ممکنه بگه اطرافیان میتونستن نذارن اینطوری بشه

منم خودم پیشنهاد ماه عسل دادم البته بنا به شرایطی که ایجاب می‌کرد اما الان میگم میتونستن بقیه نذارن

البته من بیشتر برای کمک به شوهرم انتخاب کردم ماه عسل چون  خانواده با فکری نداشت و خودم زندگیم جمع کردم

والبته پیشرفتی که توو زندگی بعدش کسب کردیم خیلیا نداشتن

زیادی خوب نباش...
عزیز ببین اون خانوم به خاطر شرایط کرونا این شرایط روپذیرفت و بدون عروسی رفته بعد از چند سال پیش خودش ...

خوب مادرش اصرار کرده بود بنظرم پسر و خانواده اش نظرشان تحمیل کرده بودن چون حداقل میتوانست یک جشن خانوادگی بگیره تو خونه با لباس عروس 

خوب مادرش اصرار کرده بود بنظرم پسر و خانواده اش نظرشان تحمیل کرده بودن چون حداقل میتوانست یک جشن خان ...

آره دقیقا من ایشون رو درک میکنم 

بعد چند سال میگه اطرافیان میتونستن نذارن

زیادی خوب نباش...
منم عقد محضری داشتم جشن عروسی نداشتم یکبار هم فیلم محضرم کامل نگاه نکردم😐

مال من فیلم نداره که بخوابم ببینم یا نبینم😅

کاربری قبلیم ترکید؛ دوستای قدیمی نی‌نی‌سایتی لطفاً اگر این اکانت جدیدم رو دیدید بهم درخواست دوستی بدید تا دوباره هم رو پیدا کنیم❤اگر سوالی در مورد ای‌وی‌اف داشتید بپرسید البته من تخصصی ندارم و فقط بنا به تجربه خودم پاسخ میدم🌿
عزیزم خیلبا مراسم ندارن  پارسال رفته بودم استخر یک خانمی خوشگل بود و ارشد هم داست تک دختر بود ...

منم اون‌موقع کوچک‌ترین اصراری نداشتم برای مراسم

ولی اون حتی پیشنهاد هم نداد 

کاربری قبلیم ترکید؛ دوستای قدیمی نی‌نی‌سایتی لطفاً اگر این اکانت جدیدم رو دیدید بهم درخواست دوستی بدید تا دوباره هم رو پیدا کنیم❤اگر سوالی در مورد ای‌وی‌اف داشتید بپرسید البته من تخصصی ندارم و فقط بنا به تجربه خودم پاسخ میدم🌿
منم اون‌موقع کوچک‌ترین اصراری نداشتم برای مراسم ولی اون حتی پیشنهاد هم نداد 

از ترس مادرش بوده گلم .....چون راضی نبودن ولی به اینده نگاه کن خانمی انقدر برو بگرد کشورهای دیگه رو انقدر شاد باش که این روزها یادت نیاد .....من بواسطه کارم ( بنا بدلایلی نمیتوانم بگم شغلم ) خیلی با دکتزها سروکار دارم همشون سه هفته عید و یک ماه تابستان مسافرت اروپا میرن خانوادگی شما هم برو بگرد از امکاناتت استفاده کن 

از ترس مادرش بوده گلم .....چون راضی نبودن ولی به اینده نگاه کن خانمی انقدر برو بگرد کشورهای دیگه رو ...

قبلاً زیاد سفر رفتیم 

البته امسال فقط عید رفتیم و بخاطر بارداریم کلاً خونه بودم الان هم هفته‌های آخرم خیلی عصبی شدم