2777
2789

عزیزم مرغ تمیز بشور بعد تو تابه روغن زردچوبه بریز خوب سرخ کن بعد پیاز و فلفل دلمه ای تو قابلمه تفت بده رب بزن آب بریز بجوش ک افتاد مرغات بریز توش بزار نم نم بپزه محشر میشه من زیاد موافق هویج تو مرغ نیستم شیرین میکنه بد میشه بعدم زرشک تو با آب بشور و با شکر تفت بده محشر میشه

آخر عاقبت این قمار جان مرا میکشد......💔😪

عزیزم مرغ تمیز بشور بعد تو تابه روغن زردچوبه بریز خوب سرخ کن بعد پیاز و فلفل دلمه ای تو قابلمه تفت ب ...

میتونی به این ترکیب الو هم اضافه کنی خیلی خوب میشه اخرشم زعفرون بزن ب مرغ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم مرغ تمیز بشور بعد تو تابه روغن زردچوبه بریز خوب سرخ کن بعد پیاز و فلفل دلمه ای تو قابلمه تفت ب ...

اینجاش که گفتی بعد اینکه آب جوش اومد مرغ سرخ شده ها رو بریزم توش نکته خوبی بود 

مرسی 

اگه با روغنی که توش زردچوبه ریختم سرخ کنم مرغ سفت نمیشه؟؟؟؟شنیدم زردچوبه مرغو حین سرخ کردن سفت میکنه 

قلق مرغ خورشتی خوشمزه ریختن ی کم فلفل دلمه لابلای پیازاس.

اول مرغو بریز تو روغن پیازم خورد کن با فلفل دلمه نه زیادا مثلا من برا چهارنفر اندازه دو بند انگشت فلفل دلمه میریزم ی هویجم میریزم خوب بوشو میگیره بعد تفت میخوره بعدم زردچوبه ی کم تفت خورد رب  .بعدم تو دیگ میپزم .اخرشم نمک و فلفل سیاهو و ی کم زنجبیل بزن

مرغ و بذار تو پیاز و زردچوبه و کمی آبلیمو تا بوی زهمش از بین بره بعده ۲ ساعت بردار سرخ کن بعد پیاز و فلفل دلمه تفت بده رب بزن مرغارو بچین آب بریز زیرش کمه کم کن آروم بپزه و روغن بندازه بعدم خلال سیب زمینی سرخ کن به به به

عزیزم من خیلی با مرغ مشکل داشتم توی برنامه سرآشپز پاپیون دستور مرغ مجلسی رو سرچ کردم خیلی خوب شد ولذیذ شوهرم ک مرغ نمی‌خورد اصلا با اون دستور خورد وخوشش اومد

بی کسی دردِ بی درمان وبی پایانِ من😔