شین۱۲۳۴ مدیر استارتر عضویت: 1401/02/03 تعداد پست: 148 عنوان بارداری 51 بازدید | 36 پست بچها کسی هست؟ از صبح ی طرف شکمم سمت چپ تیر میکشه درد میکنه باردارم بنظرتون میتونه از چی باشه؟ 1401/08/26 | 04:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نفسی_نفس عضویت: 1395/03/02 تعداد پست: 1227 چند وقتته،شاید سرما خورده به شکمت بچه خودشو جمع کرده ،یه شال ببند دور شکمت ،گرم بسه این ماه بهترین روزارو خواهم داشت،من مادر میشم چون از مادرم خواستم ❤️❤️❤️ من مادر شدم چون از مادرم خواستم انشالا همه منتظرا تجربش کنن🤩🤩🤩
نفسی_نفس عضویت: 1395/03/02 تعداد پست: 1227 البته این واسه بالای ۱۸ هفته است این ماه بهترین روزارو خواهم داشت،من مادر میشم چون از مادرم خواستم ❤️❤️❤️ من مادر شدم چون از مادرم خواستم انشالا همه منتظرا تجربش کنن🤩🤩🤩
alale_ عضویت: 1399/06/28 تعداد پست: 366 چند وقتته،شاید سرما خورده به شکمت بچه خودشو جمع کرده ،یه شال ببند دور شکمت ،گرم بسه دقیقا منم همینو میخواستم بگمپهلوهات سرما خورده عزیزم گرم بگیر شکمتو
شین۱۲۳۴ مدیر استارتر عضویت: 1401/02/03 تعداد پست: 148 یه بیبی چک بزن خودتو راحت کن🙂🤌 عشقم نی نی دارم هفته۱۱ ام ولی تیر میکشه دلم میترسم نگران شدم دکترم نرفتم مامانمم گفت سردی کرده حتما ولی نمیدونم چرا خوب نمیشه
نفسی_نفس عضویت: 1395/03/02 تعداد پست: 1227 رحم داره جا باز میکنه معمولا دردهای اینجوری هست،کلا شکمتو گرم نگه دار،فردا با دکترت تماس بگیر این ماه بهترین روزارو خواهم داشت،من مادر میشم چون از مادرم خواستم ❤️❤️❤️ من مادر شدم چون از مادرم خواستم انشالا همه منتظرا تجربش کنن🤩🤩🤩
elsa_1397 عضویت: 1401/05/26 تعداد پست: 2943 من سر بارداری قبلیم از روزی که فهمیدم باردارم تا روز زایمانم سمت چپ دلم درد میکرد تا اخر اخرم نفهمیدم دلیلش چی بود
شین۱۲۳۴ مدیر استارتر عضویت: 1401/02/03 تعداد پست: 148 رحم داره جا باز میکنه معمولا دردهای اینجوری هست،کلا شکمتو گرم نگه دار،فردا با دکترت تماس بگیر مرسی فداتشم🥺💞هنوز غربالگری هم انجام ندادم
شین۱۲۳۴ مدیر استارتر عضویت: 1401/02/03 تعداد پست: 148 من سر بارداری قبلیم از روزی که فهمیدم باردارم تا روز زایمانم سمت چپ دلم درد میکرد تا اخر اخرم ... نگران شدم مرسی اینطوری گفتی خیالم راحت شد میشه بپرسم بچتون چی بود؟ بمن میگن سمت چپ پسره
نفسی_نفس عضویت: 1395/03/02 تعداد پست: 1227 مرسی فداتشم🥺💞هنوز غربالگری هم انجام ندادم انشالا که خیره ،کلا همینجوری راحت که مامان نمیشی🤣❤️❤️حالا گرمیجات زیاد نخوریا خوب نیست اولای بارداریته ،همون یه شال پشمی ببند دور شکمت ،به پهلوی چپ بخواب این ماه بهترین روزارو خواهم داشت،من مادر میشم چون از مادرم خواستم ❤️❤️❤️ من مادر شدم چون از مادرم خواستم انشالا همه منتظرا تجربش کنن🤩🤩🤩
شین۱۲۳۴ مدیر استارتر عضویت: 1401/02/03 تعداد پست: 148 دقیقا منم همینو میخواستم بگم پهلوهات سرما خورده عزیزم گرم بگیر شکمتو مرسی قشنگم چشم حتما ❤️❤️❤️