2821
2789

چند وقتته،شاید سرما خورده به شکمت بچه خودشو جمع کرده ،یه شال ببند دور شکمت ،گرم بسه

این ماه بهترین روزارو خواهم داشت،من مادر میشم چون از مادرم خواستم ❤️❤️❤️    من مادر شدم چون از مادرم خواستم انشالا همه منتظرا تجربش کنن🤩🤩🤩

البته این واسه بالای ۱۸ هفته است

این ماه بهترین روزارو خواهم داشت،من مادر میشم چون از مادرم خواستم ❤️❤️❤️    من مادر شدم چون از مادرم خواستم انشالا همه منتظرا تجربش کنن🤩🤩🤩

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

رحم داره جا باز میکنه معمولا دردهای اینجوری هست،کلا شکمتو گرم نگه دار،فردا با دکترت تماس بگیر 

من سر بارداری قبلیم از روزی که فهمیدم باردارم تا روز زایمانم سمت چپ دلم درد میکرد تا اخر  اخرم ...

نگران شدم مرسی اینطوری گفتی خیالم راحت شد 

میشه بپرسم بچتون چی بود؟ بمن میگن سمت چپ پسره

مرسی فداتشم🥺💞هنوز غربالگری هم انجام ندادم

انشالا که خیره ،کلا همینجوری راحت که مامان نمیشی🤣❤️❤️حالا گرمیجات زیاد نخوریا خوب نیست اولای بارداریته ،همون یه شال پشمی ببند دور شکمت ،به پهلوی چپ بخواب 

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز