2821
2789
عنوان

ترک لر گلین

| مشاهده متن کامل بحث + 156 بازدید | 151 پست
اخه نه سیاسی هامی اوشاخدان بویه سیاسی اولوب ماشالله به اعصابلازاا،

ایندی بو آرادا اوشاخ کیمیدی؟

دییرم یانی سایتدا دانشماخ اولموردا

آلبالو قرمز سابق،امروز صبح کاربریمو تعلیق کردن😁الان بعدظهر درخدمتتونم بایه کاربری دیگه،روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گزشت💔😔

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اوشاخلار نینی یار لاردان ترکی بیلن یوخدوها یوخ😅😅راحت هر نمن ع دیسوز

نیه ..منیم تاپیکیم ده دیدیلر نی نی یار ۵ ترکی بیلر😂😂

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
هه والا آلله رحم السی من دا گوخورام چیخام خیابانا ....

الان بیز جنوبیگ چخ دُکان لر باغلانخ 

هنوز با جمله «به نام خدواند رنگین کمون» کنار نیومده بودم .  .که «بارون اومد و یادم داد ....» دختر کاپشن صورتی با گوشواره قلبی باید پاهایت زمین را لمس میکرد نه اینکه در آسمان ها سیر گنی !!!!

هیه بولور

آلبالو قرمز سابق،امروز صبح کاربریمو تعلیق کردن😁الان بعدظهر درخدمتتونم بایه کاربری دیگه،روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گزشت💔😔

بچاره اولدوخ🤣 من گدیم دا خودافظ

همه ما اینجا دنبال همدردامون میگردیم! کسایی ک درد مارو تجربه کردن....
بچاره اولدوخ🤣 من گدیم دا خودافظ

خخخ

بیدفه تاپیک تورکی فحش‌وورموشدولار هامی آغزنا گلنی دییردی بیدن بینفر ددی بابا یغشن نی نی یار ۵تورکی بیلیر،هامی پراکنده اولدولار🤣

سن او شهردین؟؟ من گورخورام 😔😢

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕

کدوم شهری؟

من ۳سال توجنوب بودم تازه ۵ماهه اومدم شمال

2828
2791
2779
2792