2821
2789
عنوان

ترک لر گلین

| مشاهده متن کامل بحث + 156 بازدید | 151 پست
خخخخ ،یوخ شانسا بویون باخمادم ،اها گنه اول اولدور دوشوب 😑

گت باخ خبره‌....بیردنه اوشاخ و گوجا آروات ده او وسط ده اولوپ لر 😢

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

کینه نه خبر سیاسی🥸🥸🥸

بیز دالا گالمشخ

من البته دا گورخورام سیاسی دانشام تعلیق اولام

دا والله شوماره یوخومدو کاربری جورلویم گلم نی نی سایتا🤣

آلبالو قرمز سابق،امروز صبح کاربریمو تعلیق کردن😁الان بعدظهر درخدمتتونم بایه کاربری دیگه،روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گزشت💔😔
گت باخ خبره‌....بیردنه اوشاخ و گوجا آروات ده او وسط ده اولوپ لر 😢

واااا یازخلار

دونیا دییب بیربیرینه

آلبالو قرمز سابق،امروز صبح کاربریمو تعلیق کردن😁الان بعدظهر درخدمتتونم بایه کاربری دیگه،روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گزشت💔😔
بیز دالا گالمشخ من البته دا گورخورام سیاسی دانشام تعلیق اولام دا والله شوماره یوخومدو کاربری جورلو ...

راحت اِز دیلیمزنن دانوش 

هنوز با جمله «به نام خدواند رنگین کمون» کنار نیومده بودم .  .که «بارون اومد و یادم داد ....» دختر کاپشن صورتی با گوشواره قلبی باید پاهایت زمین را لمس میکرد نه اینکه در آسمان ها سیر گنی !!!!
سن خوب بیلدی نم ددم 

ههه من اخه خبری اشیتدیم ناراحت اولدیم کانال دا فیلم و کلیپ لری گویدولار باخدیم 😔سن دیدی من بیلدیم نمه دیری😂

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
اوشاخلار نینی یار لاردان ترکی بیلن یوخدوها یوخ😅😅راحت هر نمن ع دیسوز

یو دییلر البیسن نی نی یار ۵ بولور ،دوز بیلمیرم هانچیسی ولی بیری تورکی بیلیر

اوشاخلار نینی یار لاردان ترکی بیلن یوخدوها یوخ😅😅راحت هر نمن ع دیسوز

هیجان انگیز اولدی😎

همه ما اینجا دنبال همدردامون میگردیم! کسایی ک درد مارو تجربه کردن....
بیز دالا گالمشخ من البته دا گورخورام سیاسی دانشام تعلیق اولام دا والله شوماره یوخومدو کاربری جورلو ...

اخه نه سیاسی هامی اوشاخدان بویه سیاسی اولوب ماشالله به اعصابلازاا،

راحت اِز دیلیمزنن دانوش 

نی نی یارلارن بیری تورکی بیلیر

یو دییلر البیسن نی نی یار ۵ بولور ،دوز بیلمیرم هانچیسی ولی بیری تورکی بیلیر

وای خب پس از دیلیمزنن هم بوشارمیرگ دانیشیگ 

هنوز با جمله «به نام خدواند رنگین کمون» کنار نیومده بودم .  .که «بارون اومد و یادم داد ....» دختر کاپشن صورتی با گوشواره قلبی باید پاهایت زمین را لمس میکرد نه اینکه در آسمان ها سیر گنی !!!!
واااا یازخلار دونیا دییب بیربیرینه

هه والا آلله رحم السی من دا گوخورام چیخام خیابانا ....