2821
2789
عنوان

ترک لر گلین

| مشاهده متن کامل بحث + 156 بازدید | 151 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نه🤣

گفتم اون شهری که اولش ای داره خبریه   چی شده؟

هنوز با جمله «به نام خدواند رنگین کمون» کنار نیومده بودم .  .که «بارون اومد و یادم داد ....» دختر کاپشن صورتی با گوشواره قلبی باید پاهایت زمین را لمس میکرد نه اینکه در آسمان ها سیر گنی !!!!
سن بولدون نه ددی؟ من نیه باش تاپمرام به؟ بیزَدهَ دع دا 😅

پیس سوز دانیشیر گورخور تعلیق اولا😂گجه خبره گولاخ ورمدی؟؟  بیر شهر جنوب کشورده بیر عده وروب نچه نفری اولدورپ....

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
گفتم اون شهری که اولش ای داره خبریه    چی شده؟

🤣🤣🤣اها،یه لحظه فکرکردم داری عربی حرف میزنی

آلبالو قرمز سابق،امروز صبح کاربریمو تعلیق کردن😁الان بعدظهر درخدمتتونم بایه کاربری دیگه،روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گزشت💔😔
نم ن زیر نویس یازدی بابا بیر نفر دسین نولوب

دیدم باخ....گت کانال خبری ده باخ گور بوردا دانشیماخ اولماز

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
🤣🤣🤣اها،یه لحظه فکرکردم داری عربی حرف میزنی

هنوز با جمله «به نام خدواند رنگین کمون» کنار نیومده بودم .  .که «بارون اومد و یادم داد ....» دختر کاپشن صورتی با گوشواره قلبی باید پاهایت زمین را لمس میکرد نه اینکه در آسمان ها سیر گنی !!!!
پیس سوز دانیشیر گورخور تعلیق اولا😂گجه خبره گولاخ ورمدی؟؟  بیر شهر جنوب کشورده بیر عده وروب نچه ...

خخخخ ،یوخ شانسا بویون باخمادم ،اها گنه اول اولدور دوشوب 😑

آلبالو قرمز سابق،امروز صبح کاربریمو تعلیق کردن😁الان بعدظهر درخدمتتونم بایه کاربری دیگه،روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گزشت💔😔
پیس سوز دانیشیر گورخور تعلیق اولا😂گجه خبره گولاخ ورمدی؟؟  بیر شهر جنوب کشورده بیر عده وروب نچه ...

سن خوب بیلدی نم ددم 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز