2821
2789
عنوان

ترک لر گلین

| مشاهده متن کامل بحث + 156 بازدید | 151 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

سن بولدون نه ددی؟ من نیه باش تاپمرام به؟ بیزَدهَ دع دا 😅

گمانوم دیلیمز فرق الیر 

هار ترکی واری ؟

من قشقایی ام شیراز

هنوز با جمله «به نام خدواند رنگین کمون» کنار نیومده بودم .  .که «بارون اومد و یادم داد ....» دختر کاپشن صورتی با گوشواره قلبی باید پاهایت زمین را لمس میکرد نه اینکه در آسمان ها سیر گنی !!!!
یعنی خلاقیتی ان قوربان اولارمااا😂😂😂

نپه نی لیم شماره دا یوخوم   

هنوز با جمله «به نام خدواند رنگین کمون» کنار نیومده بودم .  .که «بارون اومد و یادم داد ....» دختر کاپشن صورتی با گوشواره قلبی باید پاهایت زمین را لمس میکرد نه اینکه در آسمان ها سیر گنی !!!!
 گمانوم دیلیمز فرق الیر  هار ترکی واری ؟ من قشقایی ام شیراز

اهااااا میگم چرا نمیفهمم زیونتووو،یه همسایه داتم قشقایی بودن عمرا زبونشونو نفهمیدم اوناهم زبون منو نمیفهمیدن ،باهمدیگه فارسی حرف میزدیم،ولی عجیبه که شوهرم کاملا باهاشون به زبون خودشون حرف میزد همم میفهمیداوناچیمیگن

منترک آذربایجان غربی ام،شهراستان خوی۰

آلبالو قرمز سابق،امروز صبح کاربریمو تعلیق کردن😁الان بعدظهر درخدمتتونم بایه کاربری دیگه،روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گزشت💔😔
هننن ده دا بیز اذرییخ

سیز غلیظ تر دانشیریز 

اهااااا میگم چرا نمیفهمم زیونتووو،یه همسایه داتم قشقایی بودن عمرا زبونشونو نفهمیدم اوناهم زبون منو ن ...

بالاخره فهمیدی سوالم چی بود ؟

نم ن زیر نویس یازدی بابا بیر نفر دسین نولوب

بیزی کف دع گویوبلار

آلبالو قرمز سابق،امروز صبح کاربریمو تعلیق کردن😁الان بعدظهر درخدمتتونم بایه کاربری دیگه،روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گزشت💔😔
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز