2821
2789
عنوان

ترک لر گلین

| مشاهده متن کامل بحث + 156 بازدید | 151 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ددم ال جواب ورین هر ک بیلیر 

هنوز با جمله «به نام خدواند رنگین کمون» کنار نیومده بودم .  .که «بارون اومد و یادم داد ....» دختر کاپشن صورتی با گوشواره قلبی باید پاهایت زمین را لمس میکرد نه اینکه در آسمان ها سیر گنی !!!!
بُ شهر جَ که اولِ ای وارُ نیجُلُب ؟خبری وار

نیه من باشا دوشمدیم؟

آلبالو قرمز سابق،امروز صبح کاربریمو تعلیق کردن😁الان بعدظهر درخدمتتونم بایه کاربری دیگه،روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گزشت💔😔
دی 

هنوز با جمله «به نام خدواند رنگین کمون» کنار نیومده بودم .  .که «بارون اومد و یادم داد ....» دختر کاپشن صورتی با گوشواره قلبی باید پاهایت زمین را لمس میکرد نه اینکه در آسمان ها سیر گنی !!!!

بورا  دانیشماخ اولماز.....گت روبیکا یا ایتا دا کانال خبری اوردا کامل یازیپلار

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
والاه عربیه یییر بیلمدیم 

🤣🤣🤣🤣🤣🤣منده باشا دوشمورم اصلا

آلبالو قرمز سابق،امروز صبح کاربریمو تعلیق کردن😁الان بعدظهر درخدمتتونم بایه کاربری دیگه،روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گزشت💔😔
بورا  دانیشماخ اولماز.....گت روبیکا یا ایتا دا کانال خبری اوردا کامل یازیپلاذ

چخ ممنون 

بورا  دانیشماخ اولماز.....گت روبیکا یا ایتا دا کانال خبری اوردا کامل یازیپلار

سن بولدون نه ددی؟

من نیه باش تاپمرام به؟

بیزَدهَ دع دا 😅

استارتر ترک اصیلم اما اصلا باش تاپادم نه دیسن

یـه رفتــارایـی ازم  سـر میـزنـه که اگه یه روزقبلـش  بهـم  بگن که قـراره همچین  کاری  کنی: میگم  نه بــابــادیـگه انقـدرم اســـکل  نیـستــم😕😕