2821
2789
عنوان

ترک لر گلین

| مشاهده متن کامل بحث + 156 بازدید | 151 پست
سن او شهردین؟؟ من گورخورام 😔😢

بندر عباس 

هنوز با جمله «به نام خدواند رنگین کمون» کنار نیومده بودم .  .که «بارون اومد و یادم داد ....» دختر کاپشن صورتی با گوشواره قلبی باید پاهایت زمین را لمس میکرد نه اینکه در آسمان ها سیر گنی !!!!
بندر عباس 

واااای عاشق بندرعباسم،من ۳سال جاسک بودم ،هروقت میومدم بندرعباس به شوهرم میگفتم بیابمونیم اینجا

آلبالو قرمز سابق،امروز صبح کاربریمو تعلیق کردن😁الان بعدظهر درخدمتتونم بایه کاربری دیگه،روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گزشت💔😔

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

ایندی بو آرادا اوشاخ کیمیدی؟ دییرم یانی سایتدا دانشماخ اولموردا

بالا بیز ترک میلیتیخخخخ 😂😂😂😂بیزلرینن باشارماخ اولماز فعلا ک بالامیب تعلیق ورمیب هله ترجمه الیلر

خخخ بیدفه تاپیک تورکی فحش‌وورموشدولار هامی آغزنا گلنی دییردی بیدن بینفر ددی بابا یغشن نی نی یار ۵تو ...

منیم آخر تاپیکیم باخ....نی نی یار شب گلدی اخطار ورده باغلاندی...من ترکی اصطلاح لاری ورموشتوم😍😂😂😂

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
خخخ بیدفه تاپیک تورکی فحش‌وورموشدولار هامی آغزنا گلنی دییردی بیدن بینفر ددی بابا یغشن نی نی یار ۵تو ...

کیف الیردیلرااااا🤭آما اوزوم اولوم بتر ایش گوردی استارترااااا.منیم عقلیم چاتمیردی بو ایشه😂

همه ما اینجا دنبال همدردامون میگردیم! کسایی ک درد مارو تجربه کردن....
بالا بیز ترک میلیتیخخخخ 😂😂😂😂بیزلرینن باشارماخ اولماز فعلا ک بالامیب تعلیق ورمیب هله ترجمه الیلر

تورک میلتینن باشارامازلار صحیح

بیزلر تاوقتیکی پچاخ سوموحه دایانمب کله کله وورارخ🤣

آلبالو قرمز سابق،امروز صبح کاربریمو تعلیق کردن😁الان بعدظهر درخدمتتونم بایه کاربری دیگه،روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گزشت💔😔
منیم آخر تاپیکیم باخ....نی نی یار شب گلدی اخطار ورده باغلاندی...من ترکی اصطلاح لاری ورموشتوم😍😂😂😂

هیجان انگیز اولدی 

هنوز با جمله «به نام خدواند رنگین کمون» کنار نیومده بودم .  .که «بارون اومد و یادم داد ....» دختر کاپشن صورتی با گوشواره قلبی باید پاهایت زمین را لمس میکرد نه اینکه در آسمان ها سیر گنی !!!!

ایستسه بیرین ترجم ع الیه سحر اولار😅

روزی غبار، ازروی الماس برداشته میشود👌🏻

منده تورکم،هرزمان تاپیک تورکی اولدو منیده تگ الیین

مرسی🙏❤️

کیف الیردیلرااااا🤭آما اوزوم اولوم بتر ایش گوردی استارترااااا.منیم عقلیم چاتمیردی بو ایشه😂

فارسی دانشیمااا

🤣🤣🤣🤣نیههههه،گوردوم چوخ اوزون اولور ،ددیم بیدن وسطده قاتشدرارام

منده تورکم،هرزمان تاپیک تورکی اولدو منیده تگ الیین مرسی🙏❤️

اولسون گزمی سن 

منده تورکم،هرزمان تاپیک تورکی اولدو منیده تگ الیین مرسی🙏❤️

چشم سن ده منی..🙏🙏🙏

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕