2777
2789
عنوان

آخر شبا شیر کم میارم چیکار کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 827 بازدید | 33 پست
دوماهو نیم

نگران نباش گشنه نمیمونه تا شش ماهگی نحمل کن بعد بیوفته ذو غذا خیلی راحت قبل از خواب بهش غذا بده تا صبح دیگه یکی دو بار بیشتر شیر نمیخوره

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تو دو هفته ده کیلو چاق شدم  از بس خوردمممم  ولی یه قطره هم نداشتم

اصلا به زیاد خوردن نیست نکنید با خودتون این کارو‌

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
شیرخشک قند بنداز شیرین شه شاید خورد

نخواد بخوره  نمیخوره من سه مدل شیرخشک امتحان کردم تادلت بخواهم شیرین کردم اصلا نخورد برعکس سینه خودمو اصلا ول نمیکنه

من خیلی بابایی بودم لوس و دردونه بابام بود وای لعنت به این دنیا لعنت به این زندگی که بدون بابام باید ادامه پیداکنم ای خدا بابام به چه آسونی پرکشیدورفت همه میگن خیلی خوش سعادت بوده ولی من میگن کاش مریض بود زمین گیر بود ولی بود خودم کنیزیشو میکرد به جون خودش که عزیزتر از اون کسی نیست برام با زبونم تروخشکش میکرد ولی صد حیف که رفت و تنهامون گذاشت ددلیم من بدون تو بلد نیستم زندگی کنم🖤🖤🖤😭😭😭😔😔😔😔😔😔😔😢😢😢😢😭😭😭
منم مشکل ترو دارم بچمم شیر خشک نمیخوره سعی کن آبگوشت و دلستر زیاد بخری من دیگه از روی ناچاری بهش قند ...

چند وقت‌شه کمکی شروع کردی عزیزم؟ 

چی میدی بهش؟ 

منم حس کردم بچه م سیر نمیشه چند بار شیره بادوم بهش دادم که به شدت دل‌درد شد و جیغ میزد. دیگه ندادم باز چند روز لعاب برنج دادم که همونم میخوره حالش بد میشه یکسره بالا میاره و نق میزنه. نمیدونم چی بهش بدم آخه؟ 

5 ماه و نیمه س 

اصلا به زیاد خوردن نیست نکنید با خودتون این کارو‌

دقیقاااا 

دیگه بچم شیر خشکی شد رفت 

اشک‌من‌پیرهنتو‌تر‌کرده…‌همه‌جا‌عطر‌توپیچیده‌ولی…دل دیگه غربتو‌باور‌کرده…. 💔#شادمهرعقیلی

دوسین چیه؟ 

ترکیب عسل سیاه دونه

من ریخته ام در رگ تو شیره جان💚هی چرخ بزن در من و دل را بتکان💚این همنفسی چ حس و حالی دارد💚در پیکر من دو قلب دارد ضربان❤❤
دقیقاااا  دیگه بچم شیر خشکی شد رفت

فدای سرت بابا شیر خشک خیلی هم خوبه وقتی تلاشتو کردی نشده دیگه چیکار باید میکردی 

چند وقت‌شه کمکی شروع کردی عزیزم؟  چی میدی بهش؟  منم حس کردم بچه م سیر نمیشه چند بار شیره ...

بچه من دوماهو نیمشه شیر خشک اصلا نمیخوره قبلا اصلا شیر نداشتم قرص لانسترونول واسه جلوگیری خوردم شیرمم زیاد کرده ولی بازم سیرش نمیکنه

بچتونو ببرید پیش متخصص تغذیه کودک تا راهنماییتون کنه

چند وقت‌شه کمکی شروع کردی عزیزم؟  چی میدی بهش؟  منم حس کردم بچه م سیر نمیشه چند بار شیره ...

من از چهارماهگی با فرنی وشیربرنج شروع کردم الان که ۷ماهه هست کامل همه چی میخوره عزیزم بستگی داره به جنس بچه پسر بزرگ من البته ۱۹ماهه هست ها از اول هیچی نخورد تا الان که از شیر گرفتمش کم‌کم میخواد غذابخوره اونم باید باباش هواپیمابشه من آژیربکشم هزارتا ادا اطواردربیاریم تا دوتاشو غذابخوره

من خیلی بابایی بودم لوس و دردونه بابام بود وای لعنت به این دنیا لعنت به این زندگی که بدون بابام باید ادامه پیداکنم ای خدا بابام به چه آسونی پرکشیدورفت همه میگن خیلی خوش سعادت بوده ولی من میگن کاش مریض بود زمین گیر بود ولی بود خودم کنیزیشو میکرد به جون خودش که عزیزتر از اون کسی نیست برام با زبونم تروخشکش میکرد ولی صد حیف که رفت و تنهامون گذاشت ددلیم من بدون تو بلد نیستم زندگی کنم🖤🖤🖤😭😭😭😔😔😔😔😔😔😔😢😢😢😢😭😭😭