2777
2789
عنوان

دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 426 بازدید | 150 پست
خانومااااا من مجردم ولی عجیببببب خارش و سوزش و کمی درد تو واژنم حس میکنم دارم میمیرم یه راهکار بدین ...

احتمالا عفونته عزیزم این چ حرفیه تاپیک خودته

هرچه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو*

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

جدا شو تو‌ گذشته‌منی من مجبور شدم سه ماه بعد عروسی جدا شذم کاش عقد جدا شده بودم الان ی مرد واقعی تو ...

من از طلاق میترسم از حرف مردم از ابرو پدر و مادرم 

دلم آتیشه از این وضع خیلی احساس تنهایی میکنم شبانه روز استرس شدید دارم بغض ازم دور نمی شه نمیدونم چه کاری درسته

الهم صلی علی محمد و آل محمد  انشالله ب آرزوت برسی❤️

مرسی قشنگم ان شاءالله خدا اندازه دل پاکت بهت روزی بده الهی آمین برام دعا کن روزای سختی دارم💖 

←⁩⁩میخواهم رویاهایم را به موهایم سنجاق  کنم🌈🌌🏩🔮🧸السلام علیک یا اباعبدالله الحسین (ع)
۲۴

عزیزم صبرو تحمل کن این روزا میگذرن ، سعی کن اگ میتونی جدا بشی که تا اخر عمر نخوای عذاب بکشی

تو خیلی قوی ای که تاالان تونسی تحمل کنی

بازم قوی بمون و قوی ترشو و خودتو نجات بده

من از طلاق میترسم از حرف مردم از ابرو پدر و مادرم  دلم آتیشه از این وضع خیلی احساس تنهایی میکن ...

منم همین بودم ولی آلان ک۲۸سالمه دلم برا خودم و جوونیم میسوزه بخدا عروسی کنی بدتره من همیشه بخاطر شرایطم خودم از طرفم پایین تر دونسم ته دلم البته و خیلی غصه میخورم الان شده۲۸سالم نه میتونم رابطه جدید شروع کنم نه توان دل کندن از این همینطور بلاتکلیف موندم 

اره به استرسش نمی ارزه میترسم خیلی ترسوام😂🥴تازه من اصلااا رابطه ندارم همینجوری ب خودم شک میکنم پری ...

اره استرسش بده 😂

عزیزم خب هر روز فقط ببینش مجبور نیستی هر روز هر روزکارای دیگه کنی که خسته شی

یسری کارا اخه ادم مجبوره انجام بده مثلا درس خوندن برا دانشگاه ، کاراموزی رفتن