2777
2789
عنوان

دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 426 بازدید | 150 پست
من از طلاق میترسم از حرف مردم از ابرو پدر و مادرم  دلم آتیشه از این وضع خیلی احساس تنهایی میکن ...

حق داری ترس داره ولی بخاطر حرف مردم زندگیتو داغون نکن و پدر مادرتم حال خوبتو میخوان ن عذابتو ، مردم هرکار کنی حرف میزنن 

هرچه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو*

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

😥 ینی الان طوریم شده؟ اتفاقی برام افتاده ؟ من پیش دکتر رفتم گفت دوتا 0.75 بخور من برای اطمینان شب ب ...

همون دوتا بس بود دیگه نه اتفاق خاصی که نمیوفته فقط ممکنه تنظیم پریودت بهم بخوره یا شدید بشه بعضیام لک بینی میگیرن 

همون دوتا بس بود دیگه نه اتفاق خاصی که نمیوفته فقط ممکنه تنظیم پریودت بهم بخوره یا شدید بشه بعضیام ل ...

من 7الی 8ماهی هست پریودم ی موقع 25 یه موقع 29 یا 27 روزه شده در صورتی که قبل از این 7 ..8 ماه همیشه 28 روزه بودم و پریودیام هم معمولا دو روز  اول زیاد بود بقیش تا 7 روز لکه بینی قرص اورژانسی من یک ماه پیش خوردم البته مهر ماه به نظرت چرا پریودم از اون مدت تا حالا نامنظم شده؟

ان شاالله که چیزی نیس فقط سعی دیگه نخوری یا جاش همون قرص ال دی بخوری کا خیالت راحت باشه

اصلا دیگه نمیخورم این بار هم چون عقد بودم ترسیدم اتفاقی بیوفته از سر مجبوری خوردم ممنون عزیزم که راهنماییم کردی 

از اول هفته تا اخر هفته همو نمیبینیم چون جفتمون شاغلیم یک ساعته راهه تا خونشون تا بیاد برسه خونه 8 نیمه منم تا برسم خونه 7 هست از طرفی کارمونم یه جوریه نمیتونیم شب خونه هم بمونیم به خاطر صبحش فقط از پنجشنبه عصر تا جمعه شب همو میبینیم چی بشه تعطیلی رسمی باشه باهم باشیم یا یکیمون مرخصی باشه

من برج 8 سال 1401 عقد کردم - حتما تا برج 8 سال 1402 جهیزیم جور شده و عروسی کردم -تا برج 8 سال 1403 خونه خودمونو خریدیم و از مستاجری راحت میشیم حتما - تا برج 8 سال 1404 یه نی نی خوشملم میارم که زندگیم طعم خوشی جدیدی بگیره ان شاالله - تا برج 8 سال 1406 هم برای فسقلم یه داداش یا آبجی خوشمل میارم که تنها نباشه