2777
2789
عنوان

دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 426 بازدید | 150 پست
وای اصلا خوب نیست پیشنهاد نمیکنم من خیلی مشکلات برام پیش اومده عروسیم ۳ماه دیگه بود عقب افتاد اینقدر ...

چه خوب که تجربتو دراختیارم گذاشتی❤امیدوارم مشکلاتت زودتر حل شه و عروسیتو بگیری

منم خیلی دوست داشتم برای عروسیم بود اما شوهرم نمی‌توانست😂

اتفاقا تو عقد هیجانش بیشتره😂

هی تو اره تو با خود خودتم ک داری اینو میخونی دیگه نبینم بشینی برای چیزی که فردا اهمیت نداره غصه بخوری  هااا مگه از تو چند تا توی دنیا هست ک چشمایی ک به اون خوشگلی داری پر از ناراحتی باشه؟؟ مگه کسی ک اینقدر خوشگله اینجوری باید اخم کنه؟ حالا که تا اینجا رو خوندی خواستم بگم خیلی زیبایی خیلی😍😍 حالا بخند اینجوری نه ها😊 اینجوری بخند😁😁😁 افرین روز خوبی داشته باشی😍😍😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره به استرسش نمی ارزه میترسم خیلی ترسوام😂🥴تازه من اصلااا رابطه ندارم همینجوری ب خودم شک میکنم پری ...

حالا اتفاقی نمیوفته حواست باشه ولی در کل استرس زیاد من ماه پیش به خاطر ی بی دقتی یکباره ۴تا قرص اورژانسی خوردم از ترس😂😂

چرا اذیتت میکنه احساسی بودن؟ 

خیلی بده برای هرچیز کوچیکی اشک میریزم دلم میسوزه دلتنگ میشم کلا خوب نیست چون خیلی وقتا بخاطر این اخلاقم ضربه خوردم

←⁩⁩میخواهم رویاهایم را به موهایم سنجاق  کنم🌈🌌🏩🔮🧸السلام علیک یا اباعبدالله الحسین (ع)
مشروب بخوره رفیق بازی بکنه منم در اختیارش باشم کارشم جمع کرده فعلا بیکاره پدر و مادرشم هر چی دوست دا ...

جدا شو تو‌ گذشته‌منی من مجبور شدم سه ماه بعد عروسی جدا شذم کاش عقد جدا شده بودم

الان ی مرد واقعی تو زندگیم هست و خیلی خوشحالم

عزیزم تیکرتو دیدم و امضاتو دیدم تیکرت تکمیل شده خواستم بپرسم ب آرزوت رسیدی یا نه؟ 🙃

تا حدودی به لطف خدا و دعای بقیه حل داره میشه عزیزم

←⁩⁩میخواهم رویاهایم را به موهایم سنجاق  کنم🌈🌌🏩🔮🧸السلام علیک یا اباعبدالله الحسین (ع)
به من انگ روانی بودن زدن باورت میشه از خدا نمیترسن واقعا به دلداری نیاز دارم انقدر روحیه و اعصاب ضعی ...

من کاملا میفهممت منم خیلی مشکلات داشتم و الآنم بی مشکل نیست هیچ زندگی ای ولی به نظر من حتما برو مشاور سرخود تصمیم نگیر نامزدتم ببر اگه درست شد ادامه بده درست نشد بنداز بیرون چون هیچ چیز با ارزش تر از خودت نیست تلاشتو بکن شاید یک درصد قابل حل شدن بود عزیزدلم 

حالا اتفاقی نمیوفته حواست باشه ولی در کل استرس زیاد من ماه پیش به خاطر ی بی دقتی یکباره ۴تا قرص اورژ ...

میدونی چقد ضرر داره باید سال یکی بهوری

من بهترین مادرشوهر دنیا میشم،پسرام بهترین شوهر برای همسرشون میشن   ب یاری خداوند 😂🥲
تا حدودی به لطف خدا و دعای بقیه حل داره میشه عزیزم

الهم صلی علی محمد و آل محمد 

انشالله ب آرزوت برسی❤️

هی تو اره تو با خود خودتم ک داری اینو میخونی دیگه نبینم بشینی برای چیزی که فردا اهمیت نداره غصه بخوری  هااا مگه از تو چند تا توی دنیا هست ک چشمایی ک به اون خوشگلی داری پر از ناراحتی باشه؟؟ مگه کسی ک اینقدر خوشگله اینجوری باید اخم کنه؟ حالا که تا اینجا رو خوندی خواستم بگم خیلی زیبایی خیلی😍😍 حالا بخند اینجوری نه ها😊 اینجوری بخند😁😁😁 افرین روز خوبی داشته باشی😍😍😍