2777
2789
عنوان

چطور با این مدل آدم رفتار بکنم؟

25 بازدید | 2 پست

سلام من بیست سالمه و یک ساله که به خونه خودم رفت ما با خانواده همسرم توی یک ساختمان زندگی میکنیم همسرم بیست و نه سالشه 

من مادر شوهرم مریض شده چند روزه منم گفتم حال نداره غذا درست کنه بذار برای فردا شب دعوتش کنم بیاد 

چند روزه هم خودم میرم براش غذا درست میکنم 

تصمیم گرفتم مامانم اینا هم بگم بیاد (چون فامیل هستیم)

امروز صبح رفتم به مادرشوهرم کمک کنم برای غذا ناهار موندیم 

سر سفره مادرشوهرم به پدرشوهرم گفت که فردا شام مهمانیم طبقه بالا به جای اینکه بگه زحمت نکشید یا هر تعارف دیگه ای بدون هیچ مکثی گفت خواهرم هم دعوت کنیم بیاد😕

من بهم برخورد اما چیزی نگفتم هنوز 

شوهرم هم گفت خونه جا نداریم باهم دعوت کنیم بعدا میگیم 

اما من بهم برخورد دلم نمی‌خواد هم دعوت کنم چون هنوز زوده برامون و رسم شون نیس به این زودی دعوت کنند 

من چیکار کنم الان اگه بعدا شوهرم گفت دعوت کنیم 

چون قبلاً هم گفته من فکر کردم خودش میگه، الان متوجه شدم از پدرش شنیده و یاد گرفته 

نمی‌دونم چیکار کنم نظرتون چیه😄

راهکار با سیاست بدید

خسته ام از همه چیز ولی باز هم ادامه میدهم...🙃
همون کوچیک بودن خونه خودت هم سنت کمه میتونی بگی من نمیتونم به این تعداد مهمون برسم

اخه قبلا مامانم و خواهرم و دعوت کردم تعداد بیشتر بود ولی مامانم و خواهرم کمکم کردند 

این بهانه رو نمیتونم بیارم چون مادر شوهرم خیلی کمکم می‌کنه 

خسته ام از همه چیز ولی باز هم ادامه میدهم...🙃

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان