2777
2789
عنوان

عدم بارداری

103 بازدید | 12 پست

کیا بعد از دو دوره یا بیشتر ، از داروهای کمک باروری مثل لتروزول و متفورمین یا آمپول باردار شدن ؟ مشکل چی بوده ک بعد از چند دوره باردار شدین؟ و اینکه چطوری درمان شدین ؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه مشکلی نداشته باشی زودی میشی ولی من تنبلی تخمدان دارم تا به الان  بی نتیجه بود

مت هیچ مشکلی از بابت رحم و فولیکول و تنبلی ندارم همسرمم همینطور ولی دو دورس ک استفاده کردم متاسفانه بی نتیجه بوده دکتر گفت سه پریودی بیا ، میترسم عکس رنگی برام بنویسه 

من دیروز دو تا بی بی زدم با مارکهای مختلف مثبت شد ولی خطش کمرنگ بود اما امروز آز دادم منفی شد

چقد ناراحت کننده! حتما بارداری شیمیایی بوده عزیزم خیلی ب خودت برس انشاالله ماه آینده مامان بشی

مت هیچ مشکلی از بابت رحم و فولیکول و تنبلی ندارم همسرمم همینطور ولی دو دورس ک استفاده کردم متاسفانه ...

نه الان‌ عکس رنگی که خیلی زوده اگه سنت کمه تا یکسال باردار نشدن طبیعیه من خودم الان چند سال در گیر بارداریم هنوز عکس رنگی ندادم 

نه الان‌ عکس رنگی که خیلی زوده اگه سنت کمه تا یکسال باردار نشدن طبیعیه من خودم الان چند سال در گیر ب ...

سی سالمه گلم ، منم از قبل کرونا درگیرم دو بار هم باردار شدم ولی سقط شدن اگه واقعا لازمه باید انجام بدم آخه هیچ مشکلی نداریم چرا باردار نمیشم؟!

سی سالمه گلم ، منم از قبل کرونا درگیرم دو بار هم باردار شدم ولی سقط شدن اگه واقعا لازمه باید انجام ب ...

آخ عزیزم ، منم سقط داشتم بارداریم پوچ بود بی دلیل باردار نمیشم همه بهم میگن تنبلی که چیز خاصی نیست خیلیا با این مشکل باردار شدن ولی نمیدونم چرا من جواب نمیگیرم ، علت سقطات چی بود ؟

آخ عزیزم ، منم سقط داشتم بارداریم پوچ بود بی دلیل باردار نمیشم همه بهم میگن تنبلی که چیز خاصی نیست خ ...

ایست قلب دلیل دیگه ای نگفتن گلم ، ذهنم خستس حالم از هرچی بی بی چک و دغدغه برا بچس بهم میخوره..... بدبختی اینه کسی درک‌ نمیکنه یا میگن بچه میخای چیکار با این شرایط یا میگن چرا بچه دار نمیشی آدم میمونه چی بگه!

ایست قلب دلیل دیگه ای نگفتن گلم ، ذهنم خستس حالم از هرچی بی بی چک و دغدغه برا بچس بهم میخوره..... بد ...

انشالله به زودی مادر میشی گلم منم بدتر از شمام سه ماه سیپروترون مصرف کردم واسه تنظیم پریودی از امروز لکه بینیه خفیف دارم یه حسی بهم میگه تنبلیم برگشته از الان ناامیدم امشب به شوهرم میگم فکر نمی کنم این ماهم جواب بگیرم دو سال‌ نیمه اقدامم، عزیزم مشکلت باردار نشدن نیست شما باید پیش دکتر حاذقی برید تا علت  ایست قلبی هارو متوجه بشه و درمان درستو بگه 

انشالله به زودی مادر میشی گلم منم بدتر از شمام سه ماه سیپروترون مصرف کردم واسه تنظیم پریودی از امروز ...

گفتن ویروس cmv تو بدنمه و آنتی بیوتیک دادن بعدم گفت باردار شدم باید برم دکتر عفونی ک پیشش رفتم ، مشکل سقطم رو فهمیدم ولی علت باردار نشدنم رو نفهمیدم ، ممنون انشاالله خودتم زودی باردار بشی خیالت راحت بشه😍😍

گفتن ویروس cmv تو بدنمه و آنتی بیوتیک دادن بعدم گفت باردار شدم باید برم دکتر عفونی ک پیشش رفتم ، مشک ...

ممنون عزیزم انشالله ماه بعد تاپیک بارداریتو ببینم نه ماه بعدم تاپیک درد زایمانتو😍

ممنون عزیزم انشالله ماه بعد تاپیک بارداریتو ببینم نه ماه بعدم تاپیک درد زایمانتو😍

ممنون از دعای قشنگت، اول این دعا برای همه خانومایی ک میخان و اقدامن بعد هم من 🙏🙏